Στον «αέρα» το μπαράζ, εν αναμονή των αποτελεσμάτων

Metrosport Team24 Αυγούστου 2020

Αμφίβολη είναι ακόμη η διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ ανάμεσα σε Ξάνθη και Απόλλωνα Σμύρνης λόγω κορωνοϊού. Μέλος της ομάδας των Ακριτών, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, διαγνώσθηκε θετικό στον ιό. Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε την ΕΠΟ να ορίσει το παιχνίδι τέσσερις ημέρες μετά.

Σύμφωνα με όσα αποκαποκάλυψε ο Βασίλης Μάστορας στο Metropolis 95.5 οι παίκτες, το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο υποβλήθηκαν σε τεστ, τα οποία στάλθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα, αναμένεται να γίνουν νέα τεστ για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποιο άλλο κρούσμα.

Το κρούσμα σύμφωνα με πληροφορίες είναι κάποιος παράγοντας και μάλιστα, φαίνεται ότι πριν το παιχνίδι είχε χειραψία με όλους τους παίκτες. Σε περίπτωση, που βρεθεί κάποιο θετικό δείγμα τότε η ομάδα θα μπει σε καραντίνα και το παιχνίδι θα μετατεθεί για άλλη ημερομηνία, αν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη.

Ο Κυριάκος Θωμαϊδης μιλώντας στην εκπομπή «Στη Σέντρα» υποστήριξε ότι αν δεν γίνει το ματς και μεθαύριο, η ΕΠΟ θα εφαρμόσει σύστημα UEFA με τη διεξαγωγή μονού αγώνα και σε ουδέτερο γήπεδο. Απολυμάνθηκαν τα πάντα στην Ξάνθη, απομονώθηκε το κρούσμα και έγιναν τεστ σε όλο το επιτελείο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.