Στον... αέρα το Big Brother του ΣΚΑΪ

Metrosport Team17 Ιουνίου 2021

Από την επόμενη σεζόν αναμένεται να δούμε στους δέκτες μας τον δεύτερο κύκλο του «Big Brother» στον ΣΚΑΪ. Όπως φαίνεται, το γνωστό ριάλιτι θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είδαμε την προηγούμενη χρονιά. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Γιώργος Τσαλίκης θα είναι ο παρουσιαστής αντί του Χάρη Βαρθακούρη, ενώ Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα θα έχουν υποστηρικτικό ρόλο.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν είναι σίγουρο ότι θα δούμε τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με το newsit.gr στο κανάλι του Φαλήρου υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για την πρεμιέρα του τον Σεπτέμβριο. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι στον ΣΚΑΪ διατηρούνται αρκετές επιφυλάξεις, παρά τις πολλές αιτήσεις συμμετοχής και τις μεταγραφές που έχουν γίνει για την στελέχωσή του. 

Σημειώνεται ότι από το κανάλι του Φαλήρου είχαν ζητήσει τη βοήθεια του Acun Ilicali για την παραγωγή του ριάλιτι, αλλά ο Τούρκος παραγωγός δεν προχώρησε στην σχετική συμφωνία. Μένει να δούμε αν τελικά το «Big Brother» θα μπει στο συρτάρι για τη νέα σεζόν τον Σεπτέμβριο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.