Στον «αέρα» τα διαρκείας, καθαρές οι εξετάσεις στον Άρη

Στέλιος Παρθενάκης26 Αυγούστου 2020

Η ΚΑΕ Άρης ψάχνει εναγωνίως ρευστότητα για να μπορέσει να κινηθεί αυτό το καλοκαίρι και να επαναφέρει την ομαλή λειτουργία στο τμήμα μπάσκετ, γι’ αυτό και ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

«Σε αυτό το νέο ξεκίνημα ο ΑΡΗΣ χρειάζεται τη στήριξη όλων. Ο κόσμος της ομάδας μας που έχει αποδείξει εδώ και δεκαετίες την αφοσίωση και την πίστη του προς την ομάδα, που αποτελεί τη “ναυαρχίδα” του συλλόγου, έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει ενεργά σε αυτή την προσπάθεια και να την ενισχύσει, βοηθώντας ουσιαστικά το τμήμα μπάσκετ να βγει πιο δυνατό απ’ αυτή την κατάσταση, η οποία έχει γίνει ακόμη πιο δύσκολη, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από αύριο (27/08) αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. 

Με μειωμένες τιμές, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, εν μέσω των πρωτοφανών στιγμών που ζούμε και με την αβεβαιότητα να κυριαρχεί σε ό,τι αφορά την παρουσία των θεατών στις αγωνιστικές δραστηριότητες την καινούργια σεζόν.Τα εισιτήρια διαρκείας έρχονται να αντικαταστήσουν τις Κάρτες Διαρκείας Στήριξης, καθώς οι φίλοι της ομάδας μας θέλουν να «κλείσουν» τη θέση τους στο «Nick Galis Hall», παρότι αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από την κερκίδα τα παιχνίδια των «κίτρινων»,αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση. Για περισσότερες λεπτομέρειες οι φίλαθλοι του Άρη μπορούν να μπουν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Τέλος, αρνητικά ήταν όλα τα τεστ κορωνοϊού στον μπασκετικό Άρη, όπως ενημέρωσε σχετικά η ΚΑΕ».




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.