Αναβλήθηκε η γ.σ. της SL - Το «μπλοκ των «7» δεν υπογράφει την προκήρυξη

Metrosport Team31 Αυγούστου 2020

Αναβλήθηκε η γενική συνέλευση της Σούπερ Λιγκ με αποτέλεσμα η σέντρα του νέου πρωταθλήματος να είναι στον αέρα. Τη Δευτέρα (31/8) ήταν προγραμματισμένη να γίνει η γενική συνέλευση της λίγκας με βασικό θέμα συζήτησης την έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος. 

Ωστόσο, οι επτά ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο απουσίαζαν και έτσι η συνέλευση ορίστηκε σε νέα ημερομηνία (2/9). 

 ΠΑΟΚ, Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Βόλος και Απόλλων Σμύρνης δεν έδωσαν το παρών στη συνέλευση ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν τυπικά εκεί με τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη. 

 Ο λόγος της απουσίας δεν είναι άλλος από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Πρόταση της NOVA υπάρχει αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία και οι  άστεγες ΠΑΕ που είναι διατεθειμένες να τραβήξουν το σχοινί αν δεν βρουν συμβόλαιο.

 Την προσπάθεια τους  φαίνεται να στηρίζει τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ, αν και οι δύο τελευταίοι έχουν αποφασίσει να τραβήξουν τον δικό τους τηλεοπτικό δρόμο. 

Είναι διατεθειμένοι ωστόσο, να μην συμμετάσχουν και αυτοί στο νέο πρωτάθλημα, εφόσον οι άστεγες ΠΑΕ δεν βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.