Στοΐλοφ: «Ο ΠΑΟΚ ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα μπορούσαμε να τύχουμε, κορυφαίος ο Λουτσέσκου»

Metrosport Team15 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, Στάνιμιρ Στοΐλοφ, και μίλησε για την κλήρωση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ, τις αλλαγές που κάνει ο Δικέφαλος στο ρόστερ του αλλά και τη γνώμη του για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα μπορούσαμε να τύχουμε, αλλά τι να κάνεις έτσι είναι το ποδόσφαιρο και οι κληρώσεις. Εμείς τους τελευταίους μήνες έχουμε αρχίσει να επανερχόμαστε και να δείχνουμε κάτι από την παλιά αίγλη της Λέφσκι, έχουμε πλάνο για να διεκδικήσουμε ό,τι μπορεί, ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζουν πάντα τα φαβορί. Τον ξέρουμε τον ΠΑΟΚ, είναι γειτονική ομάδα, τον παρακολουθούμε, έχουμε πληροφορίες, τα τελευταία χρόνια είναι ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, το πιο σημαντικό για εμάς είναι να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Για τις αλλαγές που κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ: «Μαθαίνω πως κάνει αλλαγές στο ρόστερ, θα προσπαθήσουμε να συλλέξουμε πληροφορίες στην προετοιμασία του. για εμάς το σημαντικό είναι να ανασυνταχθούμε γιατί περάσαμε κάποια προβλήματα τα τελευταία 3-4 χρόνια».

Για τη γνώμη που έχει για τον Λουτσέσκου: «Είναι κορυφαίος προπονητής, την πρώτη φορά που ήρθε στον ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα, προπονητής με μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη και το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.