Στοιχηματικό MATCH PREVIEW : Tottenham - Milan

Μιχάλης Βραζιλιάνος08 Μαρτίου 2023

Κυρίες και κύριοι, Τότεναμ – Μίλαν…

Ρεβάνς για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Στην Τότεναμ είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την ανατροπή και την πρόκριση στα προημιτελικά. Στο πρώτο παιχνίδι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κλασσικές ευκαιρίες και να σκοράρουν, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 σε ένα ματς που οι Ιταλοί έχασαν πολλές ευκαιρίες για ένα πιο «καθαρό» σκορ.

Στην παρούσα φάση η ομάδα του Αντόνιο Κόντε προσπαθεί να συνέλθει έπειτα από τον αποκλεισμό-σοκ από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο, αλλά και την ήττα από την Γουλβς το Σάββατο στην Πρέμιερ Λιγκ, που ήταν πλήγμα στην μάχη για την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Και οι δυο ήττες με το ίδιο σκορ (1-0), παρεμπιπτόντως, αμφότερες εκτός έδρας.

Στην έδρα της, ωστόσο, προέρχεται από νικηφόρο σερί τριών αγώνων απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Γουέστ Χαμ, κρατώντας παράλληλα το μηδέν στα μετόπισθεν.

Στην Τότεναμ τιμωρημένος είναι ο βασικός στόπερ Ντάιερ. Επιστρέφει όμως ο Πιερ Χόιμπιεργκ από ευρωπαϊκή τιμωρία. Μακροχρόνιες είναι οι απουσίες των Γιορίς, Σεσενιόν, Μπισουμά, Μπετανκούρ.

Η Μίλαν λύγισε 1-0 τους Λονδρέζους στον πρώτο αγώνα στην έδρα τους με γκολ του Ντίας μόλις στο 7’, αλλά δεν θα είναι και το πιο απλό να υπερασπιστεί το προβάδισμά της στο «Tottenham Hotspur Stadium».

Οι «Ροσονέρι» φιλοδοξούν να βρεθούν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά από την σεζόν 2011/12. Στο πρωτάθλημα της Serie A, το ταξίδι στη Φλωρεντία δεν πήγε καλά. Η ήττα με 2-1 από τη Φιορεντίνα, μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, είχε ως αποτέλεσμα να υποχωρήσουν στην 4η θέση.

Επιστρέφει ο βασικός γκολκίπερ Μενιάν. Ο Πιόλι έχει επίσης τις επιστροφές του μέσου Κρούνιτς και του επιθετικού Λεάο οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι στο ματς με τη Φιορεντίνα. Εκτός λίστας ΟΥΕΦΑ οι μέσοι Αντλί, Βρανκς, ο μπακ Ντεστ και ο φορ Ιμπραΐμοβιτς.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Πιθανές συνθέσεις :

Tottenham (τεχνικός: Antonio Conte)

Forster; Romero, Lenglet, Davies; Emerson, Hojbjerg, Skipp, Perisic; Kulusevski, Kane, Son

Milan (τεχνικός: Stefano Pioli)

Maignan; Kalulu, Kjaer, Tomori; Saelemaekers, Krunic, Tonali, Hernandez; Diaz, Giroud, Leao

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

ΠΡΟΤΑΣΗ

*** Σαφώς και τα πάντα είναι πιθανά σήμερα στο Λονδίνο. Η Τότεναμ δεν μπορεί να υποτιμηθεί από κανέναν ενώ η φανέλα της Μίλαν είναι βαριά, αλίμονο.

*** Ισοπαλία για δελτία με λάθη λέω, με τον άσο ή το «Χ-1» ημίχρονο-τελικό στην κάλυψη. Πιθανά σκορ με την σειρά προτεραιότητας (αξίζουν να παιχτούν ως μονά αποδεκτά), 1-1, 2-1 με τρίτη επιλογή το 1-0…

*** Πιθανός σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Χάρι Κέιν και για τους φιλοξενούμενους, ο… ξανθούλης, ο κοντούλης, ο γαλανομάτης ο Λεάο και σε δεύτερη φάση, ο Ζιρού…

«ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟ» Ποντάρισμα :

Τότεναμ – Μίλαν : (1Χ) + (2-3 Γκολ) + (Χάρι Κέιν – σκόρερ) = 3,80

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

*** Οι αποδόσεις είναι ενδεικτικές, βασικά, ένας μέσος όρος από τις καλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας…

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Μιχάλης Βραζιλιάνος

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.