Στοιχηματικό MATCH PREVIEW : Mansfield Town - Grimsby Town

Μιχάλης Βραζιλιάνος22 Μαρτίου 2023

Κυρίες και κύριοι, Μάνσφιλντ - Γκρίμσμπι…

Παιχνίδι σταθμός για την Μάνσφιλντ σήμερα μπροστά στους οπαδούς της καθώς μία νίκη θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση μίας θέσης που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου με στόχο την πρώτη κατηγορία της Αγγλίας. Υποδέχεται την Γκρίμσμπι, έπειτα από τρεις σερί αγώνες εκτός έδρας…

Οι γηπεδούχοι κατέχουν την 8η θέση με 56 βαθμούς και η 7η θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ απέχει τρείς βαθμούς (59 έχει η Σάλφορντ, ωστόσο, με δύο αγώνες όμως περισσότερους από την Μάνσφιλντ). Αν μάλιστα νικήσει και τα δύο ματς που έχει να δώσει η Μάνσφιλντ έναντι των άλλων ομάδων που έχουν ήδη παίξει 37 αγώνες, θα βρεθεί κοντά στην τρίτη θέση η οποία δίνει την απ’ ευθείας άνοδο στην ομάδα (Καρλάιλ και Νορθάμπτον βρίσκονται εκεί με 66 βαθμούς…).

Το πρόβλημα με την Μάνσφιλντ είναι ότι έχει κερδίσει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας, παρά εντός και σήμερα ο τεχνικός Νάιτζελ Κλαφ θέλει τη νίκη ώστε να δώσει και ένα επιπλέον ψυχολογικό κίνητρο στους παίκτες του (7-5-4 εντός και 9-3-7 εκτός). Πρόβλημα επίσης και το ότι η ομάδα έχει δεχθεί γκολ και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με την Σάλφορντ να την έχει φιλοδωρήσει με πέντε τέρματα στο μεταξύ τους παιχνίδι (2-5, στις 25 Φεβρουαρίου) με την ομάδα ωστόσο το τελευταίο διάστημα να τα έχει πάει αρκετά καλά, αποκομίζοντας 18 βαθμούς στα τελευταία δέκα παιχνίδια της.

Η Γκρίμσμπι πλέον είναι αδιάφορη στο Πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στην 15η θέση με 45 βαθμούς. Δεν έχει πιθανότητες να πλησιάσει τις θέσεις των πλέι-οφ, δεν κινδυνεύει να εμπλακεί στην διαδικασία ενός πιθανού υποβιβασμού οπότε δεν έχει άγχος και αυτό ίσως την καθιστά από εδώ και στο εξής και «επικίνδυνη», με την τελευταία της ήττα να είναι αυτή πριν από τέσσερις αναμετρήσεις, από την Καρλάιλ εκτός έδρας με 2-0. Μία Γκρίμσμπι παρεμπιπτόντως η οποία προσέξτε, έφτασε έως τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, εκεί όπου αποκλείστηκε από την Μπράιτον την προηγούμενη Κυριακή με 5-0 στο Αμεξ Στέντιουμ !

Εδώ σημειώστε επίσης ότι οι «Μάρινερς» του τεχνικού Πόλ Χάρστ μετράνε περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας παρά εντός (4-8-5 εντός και 8-1-8 εκτός…), ενώ έχουν παίξει μόλις 34 παιχνίδια (λόγω της συμμετοχής στο Κύπελλο), τα λιγότερα από οποιαδήποτε άλλη στην κατηγορία.

Στην Μάνσφιλντ παραμένει εκτός ο Κάλουμ Τζόνσον οπότε στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Ελιοτ Χίουιτ, ενώ αναμένεται να βγει βασικός ο αμυντικός Ρις Όατς παίρνοντας την θέση του Τζέιμς Περτς στο κέντρο της άμυνας. Απών και ο Λούις Ριντ που λείπει εδώ και επτά αγώνες καθώς δεν προλαβαίνει ούτε το σημερινό παιχνίδι ενώ παραμένουν εκτός τόσο ο μέσος Τζόρτζ Μάρις όσο και ο πλάγιος αμυντικός Στέφεν ΜακΛάφιν.

Χωρίς προβλήματα η Γκρίμσμπι, ο σέντερ-φορ Τζόρτζ Λόιντ θα είναι βασικός δίπλα στον Ορσι, με τον καλύτερο παίκτη φέτος τον μέσο Χάρυ Κλίφτον (έξι γκολ και μία ασίστ) να παίζει πίσω από τους δύο επιθετικούς.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Πιθανές συνθέσεις :

Mansfield Town (τεχνικός: Nigel Clough)

Pym; Harbottle, Kilgour, Oates; Hewitt, Clarke, Wallace, Boateng, Bowery; Keillor-Dunn, Akins

Grimsby Town (τεχνικός: Paul Hurst)

Crocombe; Maher, Waterfall, Smith; Efete, Green, Morris, Khan, Clifton; Orsi, Lloyd

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

ΠΡΟΤΑΣΗ

*** Ενδιαφέρον παιχνίδι αυτό ωστόσο και ύπουλο στοιχηματικά, εδώ όπου τα πάντα είναι πιθανά. Θα πάρω τα ρίσκα μου όμως με συμμάχους την έδρα και το σημαντικό κίνητρο για την Μάνσφιλντ…

*** Αγοράζω τον άσο, σταυρώνω τα δάκτυλά μου και περιμένω… Εάν βάλετε τον άσο σε ένα καλούτσικο δελτίο (δεν είναι για παραπάνω, έλεος…), βάλτε το «Χ» στην κάλυψη έστω στο ελάχιστο.

*** Πιθανός σκόρερ (αν βρείτε τέτοιο στοίχημα…) για τους γηπεδούχους ο Ακινς και για τους φιλοξενούμενους, ο Κλίφτον ο φίλος μου…

«ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟ» Ποντάρισμα :

Μάνσφιλντ – Γκρίμσμπι : (1) + (2-3 γκολ) = 3,50

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

*** Οι αποδόσεις είναι ενδεικτικές, βασικά, ένας μέσος όρος από τις καλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας…

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Μιχάλης Βραζιλιάνος

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.