«Στόχος του Παυλίδη να τρυπήσει το ταβάνι, ήρθε η ώρα να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Μαστρανέστης και αναφέρθηκε στον επιθετικό της Βίλεμ, Βαγγέλη Παυλίδη, τονίζοντας ότι είναι το καλύτερο τάιμινγκ για τον ίδιο να αγωνιστεί σε μεγαλύτερο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χάρηκα πολύ με την χθεσινή εμφάνιση του Παυλίδη και τα γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ονδούρα. Ήμουν μαζί του στην Ολλανδία για 2,5 μήνες και τον ζούσα καθημερινά το πώς δούλευε μαζί μου, αλλά και με την Βίλεμ. Εγώ προσωπικά δεν περίμενα τα γκολ για να επιβεβαιώσει κάτι, αλλά τα τέρματα που πέτυχε είναι η ανταμοιβή για τον ίδιο για την σκληρή δουλειά που κάνει καθημερινά. Η Βίλεμ φέτος τον βάζει αριστερό εξτρέμ, μια θέση που δεν του ταιριάζει καθόλου», είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Γύρω στα 15 άρχιζε να ξεχωρίζει ο Παυλίδης και η πρώτη σκέψη ήταν να πάει στο εξωτερικό όπως κι έγινε. Ο Βαγγέλης δεν χορταίνει την δουλειά. Για να καταλάβετε τι εννοώ στην Ολλανδία μετά από συνεννόηση με τους ανθρώπους της Βίλεμ έκανε διπλές προπονήσεις. Είναι πολύ δουλευταράς και ο στόχος του είναι να τρυπήσει το ταβάνι. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα  για να πάει να αγωνιστεί σε μια μεγαλύτερη ομάδα. Θεωρώ ότι το καλοκαίρι είναι το καλύτερο τάιμινγκ για να πάει σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο. Αισθάνθηκε πολύ όμορφα που έπαιξε στην πόλη του με την Εθνική ομάδα και ειδικά που σκόραρε μέσα στην Τούμπα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.