«Στόχος η άνοδος, να λύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν»

Δημήτρης Καλαϊτζής12 Αυγούστου 2021

Πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο η συνέντευξη Τύπου του τμήματος βόλεϊ Ανδρών του Άρη και αναλύθηκε το πλάνο και οι στόχοι της ομάδας, ενώ παρουσιάστηκε και ο νέος προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Σπύρος Γκολίτσης.

Στο αρχικό του σχόλιο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λευτέρης Αρβανίτης είπε: «Η φιλοσοφία του ΑΣ Άρης έχει αλλάξει και το επόμενο τμήμα που θα ανέβει στη φυσική του θέση είναι το τμήμα βόλεϊ, ένα ένδοξο τμήμα, που έχει φέρει επιτυχίες», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Παλεύουμε να λύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, έχουμε κλείσει ήδη υποθέσεις χρεών και στοχεύουμε και να λύσουμε κι άλλα. Έχει δημιουργηθεί μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που θα ενισχυθεί με ακόμα δύο ξένους. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι η άνοδος και η επιστροφή στη Volley League».

Ο Σπύρος Γκολίτσης επισήμανε πως η θέση του Άρη είναι στη Volley League και πως τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι ξένοι παίκτες που έχουν ήδη συμφωνήσει με την ομάδα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Αρβανίτη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου. Το ρόστερ έχει σχεδόν συμπληρωθεί. Έχουν μείνει ελάχιστες προσθήκες. Εύχομαι να γίνει ένα καλό Πρωτάθλημα. Ο κόσμος αξίζει να στηρίξει την ομάδα μας. Δεν έχουμε ανακοινώσει τους ξένους παίκτες, παρότι έχουμε συμφωνήσει μαζί τους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.