Στόχοι του ΠΑΟΚ; Ομαδάρα και τίτλοι...

Αρις Νικολάκης28 Ιανουαρίου 2023

Η αγωνιστική ανάκαμψη του ΠΑΟΚ είναι ένα θαύμα! Δεν χωρά αμφιβολία περί τούτου. Δεν παύει βέβαια, να είναι απλά, αγωνιστική ανάκαμψη. Δεν κατέκτησε το Πρωτάθλημα. Δεν κατέκτησε το Κύπελλο. Δεν έγινε δα κι ομαδάρα ο ΠΑΟΚ από μέτριος κόντρα στον ΟΦΗ μέχρι άριστος κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αν και τέτοια ανάκαμψη – από τα έγκατα της γης, θυμίζουμε – και με τέτοιο, από ελλιπές μέχρι πενιχρό, ρόστερ μόνο μια ομαδάρα την κατορθώνει!

Τέλος πάντων… Ο ΠΑΟΚ την κατόρθωσε. Κι αξίζουν έπαινοι σε προπονητές και παίκτες. Ναι αλλά… Στόχος μιας ομάδας του επιπέδου του ΠΑΟΚ είναι αφ’ ενός μεν, να γίνει ομαδάρα κι αφ’ ετέρου να κατακτήσει τίτλους. Ως εκ τούτων ο δρόμος του ΠΑΟΚ για να γίνει ομαδάρα και να κατακτήσει εφέτος τίτλους, είναι και μακρύς, είναι και δύσκολος, είναι κι επίπονος.

Τι σημαίνει αυτό; Ένταση στην δουλειά. Αύξηση στην προσπάθεια. Και περαιτέρω ενίσχυση, η οποία ως ευκόλως εννοούμενη δεν παραλείπεται…

Την Δευτέρα ο Λεβαδειακός δεν έρχεται στην Τούμπα για διακοπές. Μάχεται για την επιβίωση της η ομάδα της Βοιωτίας. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο αγώνας στην έδρα του «κακού δαίμονα», του Αστέρα. Και το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ανάμεσα τους κι οι δύο αγώνες – παγίδες για το Κύπελλο, με τη Λαμία.

Ακόμη κι υποψία αλαζονείας ή, εάν θέλετε, υποτίμησης αντιπάλου θα είναι πισώπλατη μαχαιριά από τον κακό εαυτό του ΠΑΟΚ. Κι αυτός, ο κακός εαυτός του ΠΑΟΚ, είναι ο χείριστος εχθρός του! Κακός είναι το ελλιπές μέχρι πενιχρό ρόστερ. Οι ελλείψεις του δεν κρύβονται από την σκιά της λάμψης του στην… τριλογία της ευτυχίας. Χειρότερος είναι η παραδοσιακή πλέον, καντεμιά του. Και χείριστος, κατά πως είπαμε, ο καλός, ο στραβός κι ανάποδος εαυτός του…

Αυτός ο οποίος χάθηκε στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου, στον αγώνα του Πρωταθλήματος και… Δειλά, δειλά εμφανίσθηκε στο Α΄ ημίχρονο του δεύτερου αγώνα Κυπέλλου αλλά μέχρι εκεί. Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, με το πάθος να ξεχειλίζει και με την δύναμη στο max… Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μελωδικά – ξέρετε με εκείνη τη μελωδία της ευτυχίας – την… τριλογία της επιτυχίας!

Για να επιμείνουμε εμείς, πως οι έπαινοι δεν είναι στόχος μιας ομάδας του επιπέδου του ΠΑΟΚ. Στόχος μιας ομάδας του επιπέδου του ΠΑΟΚ είναι, να γίνει ομαδάρα και να κατακτήσει τίτλους. Αυτές είναι κι οι προσδοκίες του κόσμου του, εξάλλου. Συμφωνείτε;

ΥΓ 1: Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε…

ΥΓ 2: Φύλλο δεν κουνήθηκε. «Κιχ» δεν ακούσθηκε. Αυτί δεν ίδρωσε. Καρφί δεν κάηκε … επί τη επετείω (προχθές) της ψήφισης της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών.

ΥΓ 3: Ήταν 25 Ιανουαρίου 2019 όταν είπαν «ναι» οι 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κι οι βουλευτές (τότε) : Κατερίνα Παπακώστα, Έλενα Κουντουρά, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Σπύρος Δανέλλης, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Μαυρωτάς, Σπύρος Λυκούδης και Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

ΥΓ 4: Έτσι… Αλβανοί, Σλάβοι, Τούρκοι και τέως Έλληνες «βαπτίσθηκαν» Μακεδόνες κι η γλώσσα τους (…αχταρμάς) μακεδονική. Και θέλουν, να διδάσκεται στην Ελλάδα! Ήμαρτον…

ΥΓ 5: Έτσι, για να θυμόμαστε…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.