Στοχ: «Σέβομαι τις αποφάσεις του προπονητή»

Metrosport Team24 Απριλίου 2020

Μπορεί να δυσκολεύτηκε να αντιληφθεί τα μέτρα περιορισμού που λήφθηκαν στη χώρα και τις προϋποθέσεις που υπάρχουν για τη μετακίνηση με αποτέλεσμα να του επιβληθεί το πρόστιμο των 150€ όπως και στον Κάρολ Σφιντέρσκι με τον οποίο πηγαίνει για τρέξιμο, όμως ο Μίροσλαβ Στοχ προσαρμόστηκε. Το ερώτημα είναι αν έγινε το ίδιο με την απόλυτη περιθωριοποίηση του στον ΠΑΟΚ.

Ο Σλοβάκος μίλησε σε μέσο της χώρας του για τον τρόπο που βιώνει και ο ίδιος την κατάσταση; «Είμαι κλειδωμένος στο σπίτι στην Ελλάδα. Η τελευταία μας προπόνηση ήταν στις 13 Μαρτίου. Τώρα, προσπαθώ να κάνω προπονήσεις στο γήπεδο όσο γίνεται. Περιμένω μαζί με την οικογένεια μου τις εξελίξεις. Θα δούμε πότε κι αν θα ξεκινήσουμε και πάλι κανονικά τις προπονήσεις. Ήδη, 4-5 φορές έχει δοθεί νέα παράταση. Περιμένουμε οδηγίες. Μου λείπει πολύ το ποδόσφαιρο και οι προπονήσεις με την ομάδα» και συνέχισε: «Όταν άρχισε όλο αυτό, ήρθαν στην Ελλάδα η γυναίκα μου και ο γιος μου για να με δουν από την Πράγα. Η γυναίκα μου κανονικά πηγαίνει κάθε μέρα στο γυμναστήριο, αλλά δεν ήθελε να ρισκάρει οπότε πήραμε όλο τον εξοπλισμό στο σπίτι. Εγώ διάλεξα τα πράγματα που χρειάζομαι περισσότερο και πλέον έχω ό,τι χρειάζεται για προπόνηση στο σπίτι.

Αναφερόμενος στα οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη, παραδέχτηκε: «Στον ΠΑΟΚ δεν έχουμε τέτοια θέματα. Κανείς δεν μας ειδοποίησε για να μας πει ότι αλλάζει το οτιδήποτε. Μάλλον στην χώρα δεν αντιμετωπίζουν τόσο μεγάλο θέμα». Όσο για τις πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην ομάδα της Σλοβακίας για το Euro, είπε: «Αν δεν άλλαζαν τα πράγματα δεν πήγαινε ένα χρόνο πίσω το Euro, εγώ δεν θα είχα την ευκαιρία να παίξω. Η υπόθεση μου είναι περίπλοκη. Ένιωθα ότι δεν είμαι στα πλάνα του προπονητή. Με στεναχωρεί αυτό, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή. Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να το σεβαστώ. Τον χειμώνα φτάσαμε κοντά στο να βρεθεί λύση, αλλά κάτι πήγε λάθος και μετά το ποδόσφαιρο σταμάτησε. Θα δούμε τι θα φέρουν οι επόμενοι μήνες. Η τωρινή κατάσταση σιγουρα δεν είναι ιδανική και θα ήθελα να βρεθεί λύση μέσα στο καλοκαίρι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.