Στοχ για ΠΑΟΚ: «Με έσκασε ο Φερέιρα - Θα κατηγορώ τον εαυτό μου, που...»

Metrosport Team18 Μαρτίου 2023

Μέσα από δηλώσεις του σε τσέχικη ιστοσελίδα και ειδικότερα στη «ruik.cz», ο Μίροσλαβ Στοχ έκανε τη δική του αποτίμηση για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ την απόφαση του να αφήσει τη Σλάβια Πράγας για τους Θεσσαλονικείς αλλά και την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στους «ασπρόμαυρους» και την παρουσία του Αμπέλ Φερέιρα στην άκρη του πάγκου.

«Θα μετανιώνω που άφησα τη Σλάβια για το υπόλοιπο της ζωής μου», ανέφερε στην αρχή της συνέντευξης του ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια, «Το να αφήσω τη Σλάβια για τον ΠΑΟΚ, με πλήγωσε πολύ. Μάλλον θα κατηγορώ τον εαυτό μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δυστυχώς, ο προπονητής της ομάδας (σ.σ ο Ραζβάν Λουτσέσκου) παραιτήθηκε αμέσως μετά την άφιξή μου και ο νέος προπονητής (σ.σ. ο Αμπέλ Φερέιρα) με “έσκασε” στην προετοιμασία».

Ενώ υπογράμμισε: «Ήταν δική μου απόφαση το ότι έφυγα από τη Σλάβια. Η προσφορά του ΠΑΟΚ ήταν καλή, , το έφαγα. ήξερα καλά τον σύλλογο και ήταν η μόνη ομάδα με την οποία δεν είχα κερδίσει τίποτα στο παρελθόν. Ήμουν στη Σλάβια δύο χρόνια, κερδίσαμε δύο φορές το Κύπελλο και μία το πρωτάθλημα. Σκέφτηκα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να πάω κάπου αλλού στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.