Στο... τραπέζι ο Μάνος για τον Αρη, θέλει και Κότσαρη!

Μάνος Χατζάκης26 Ιουλίου 2020

Στο... φουλ δουλεύουν οι μηχανές αναζήτησης ποδοσφαιριστών στην Αλκμήνης. Μπορεί η προτεραιότητα να είναι η απόκτηση αριστερού μπακ, ωστόσο παρατηρείται κινητικότητα και σε άλλες θέσεις. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς δείχνουν ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Μάνο (επιθετικός), “μαρκάρουν” έντονα τον Γκαστόν Σίλβα (στόπερ) της Ιντεπεντιέντε, ενώ ενδιαφέρονται για τον Κώστα Κότσαρη (κίπερ).

Η περίπτωση Μάνου δεν είναι καινούρια, καθώς έχει απασχολήσει κι άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν, χωρίς να βρεθεί ο τρόπος, ώστε να ενταχθεί στον Άρη. Τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε, ο 26χρονος φορ αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΟΦΗ (29 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα με τρία γκολ, και τρεις στο Κύπελλο) από τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιό του με τους “ερυθρόλευκους” ολοκληρώνεται την επόμενη σεζόν, ωστόσο δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ. Ο Μάνος γνωρίζει τον Θόδωρο Καρυπίδη από το διάστημα από την κοινή τους παρουσία στη Βέροια και το έδαφος μοιάζει πρόσφορο, ώστε να ξανασυναντηθούν υπό τελείως διαφορετικές συνθήκες. Ήδη, ο παίκτης γνωρίζει για την προοπτική των “κιτρινόμαυρων”, ωστόσο περισσότερα θα γίνουν γνωστά κατά τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας.

Παράλληλα, με τον Μάνο, οι “κιτρινόμαυροι” ασχολούνται ενεργά και με την περίπτωση του Κώστα Κότσαρη. O 24χρονος τερματοφύλακας αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν μπόρεσε να δείξει εκεί το ταλέντο του, καθώς υπέστη τρεις σοβαρούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να μην πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Ο Κότσαρης θεωρείται ικανός τερματοφύλακας και οι άνθρωποι της ομάδας τον έχουν στα υπόψη ως λύση τρίτου πορτιέρε.

Θέλει και Γκαστόν

Στόπερ από το πάνω ράφι θέλουν να βρουν στον Άρη, ο οποίος θα έχει ηγετική μορφή στο κέντρο της άμυνας. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ εξέφρασαν ενδιαφέρον στον Γκαστόν, ο οποίος φέρεται να είναι από τους πρώτους, αν όχι ο πρώτος, στη σχετική λίστα, ωστόσο το κασέ του απέχει αρκετά από τα χρήματα, που μπορούν να διαθέσουν οι “κιτρινόμαυροι”. Η αρχική προσπάθεια έγινε, αλλά έπεσε στο κενό, ωστόσο στην Αλκμήνης είναι διατεθειμένοι να το παλέψουν περισσότερο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.