Στο τραπέζι ανανεώσεις και επιθετικός

Γιώργος Στράντζαλης03 Ιανουαρίου 2021

Η έναρξη του νέου έτους σηματοδοτεί για τις ομάδες της Super League (και) την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Σε σχέση με άλλες χρονιές, φέτος στον Αρη δεν βιάζονται και δεν πιέζονται για ενίσχυση και διορθωτικές κινήσεις. Υπό την έννοια ότι η ομάδα έχει το πιο γεμάτο υλικό των τελευταίων ετών, κάτι το οποίο έχει θετικό αντίκτυπο και στη μέχρι τώρα πορεία Πρωταθλητισμού που διαγράφει.

Πλην της διαφαινόμενης έλευσης του Νικόλα Ιωάννου, χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί, αλλά οι διαπραγματεύσεις με την Νότιγχαμ βρίσκονται στο τελικό στάδιο, οι «Κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν μεν για ενίσχυση της επίθεσης, χωρίς βιασύνη δε. Η απόφαση να αποκτήσουν ουσία και όχι εντυπωσιασμό, είναι ειλημμένη και βρίσκει σύμφωνους διοίκηση και τεχνικό τιμ. Δεν θέλουν δηλαδή να προχωρήσουν σε μία κίνηση απόκτησης φορ απλά για να πάρουν. Προτιμούν να στηρίξουν τις ήδη υπάρχουσες επιλογές και θα κινηθούν για μεταγραφή αν και εφόσον βρεθεί κάτι εξαιρετικό -με βάση τα δικά τους δεδομένα και θέλω – ως επιλογή στην αγορά.

>

Οι δυσκολίες για Σωτηρίου

Μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες προτάσεις που έφτασαν στο τμήμα scouting, είναι αυτή του Πιέρου Σωτηρίου. Μία περίπτωση με αυξημένο βαθμό δυσκολίας, αλλά ταυτόχρονα και με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για έναν αποτελεσματικό φορ, με εμπειρία σε διεθνές επίπεδο. Ωστόσο ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αστάνα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022 και ο σύλλογος από το Καζακστάν δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει δανεικό και συζητά μόνο για πώληση δικαιωμάτων. Αυτό από μόνο του κρίνεται απαγορευτικό για τον Αρη, με την Αστάνα να δαπανά ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει από την Κοπεγχάγη, ενώ το συμβόλαιο του Σωτηρίου αγγίζει τις 700 χιλιάδες. Νούμερα που αυτή τη στιγμή οι Κιτρινόμαυροι δεν μπορούν να δώσουν. Η εξέλιξη της υπόθεσης πάντως για το μέλλον του Κύπριου, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι έχει πρόταση από Ελλάδα, θα φανεί στις προσεχείς ημέρες καθώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιζητεί μια λύση η οποία θα τον διασφαλίσει αγωνιστικά και ήδη στις σκέψεις του είναι να αποχωρήσει από το Καζακστάν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.