«Στο τέλος της σεζόν θα γίνουν πιο ισχυρές οι σχέσεις ΠΑΟΚ-Παρτιζάν»

Metrosport Team11 Ιουνίου 2020

«Στο τέλος της σεζόν θα γίνουν πιο ισχυρές οι σχέσεις ΠΑΟΚ-Παρτιζάν», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Σέρβος δημοσιογράφος, Αλεξάντερ Γιόκσιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πόσο κόσμο είχε στον ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα:

«15.800 επισήμως, αλλά εγώ εκτιμώ ότι ήταν περισσότεροι από 20.000 στο γήπεδο. Είχε φιλάθλους και των δυο ομάδων. Σε αντίθεση με το μπάσκετ που απαγορεύεται η παρουσία οπαδών των δυο ομάδων, στο ποδόσφαιρο δεν ισχύει. Μόνο συστάσεις υπήρχαν στην αστυνομία για το πώς θα κάθονται οι φίλοι των δυο ομάδων στις κερκίδες. Έπρεπε να υπάρχει απόσταση ενός μέτρου, αλλά αυτό δεν τηρήθηκε».

Για τον Νάτχο που έστειλε την Παρτιζάν στον τελικό:

«Ο Νάτχο πέτυχε το γκολ, αλλά δεν ήταν ο παίκτης κλειδί του αγώνα, υπήρχαν κι άλλοι. Ο Νάτχο παίζει ως 6άρι ή 8άρι και χθες έπαιξε αναγκαστικά λόγω απουσίας ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας ως 10άρι και αυτό τον επηρέασε, αλλά ήταν αυτός που με δικό του γκολ έστειλε την Παρτιζάν στον τελικό».

Για τις σχέσεις ΠΑΟΚ-Παρτιζάν:

«Πιστεύω στο τέλος της χρονιάς θα γίνει πιο ισχυρή η σχέση των δυο ομάδων και θα γίνουν πιο γερές. Η Παρτιζάν δεν μπορεί οικονομικά τώρα να ενισχυθεί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.