«Ο Βαρυτιμιάδης ήταν στο τέλος πολύ κουρασμένος αλλά δεν μας είπε πονάω»

Metrosport Team08 Μαΐου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Λαζάρου, ατζέντης του μπασκετμπολίστα -άρχισε από τον ΠΑΟΚ- Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 29 ετών.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Δεν είπε ποτέ "γιατί σε μένα, όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι θα μπορούσε να συμβεί και σε μένα. Ετσι αντιμετώπισε την είδηση πως έχει καρκίνο. Στον γιατρό και σε εμάς είπε, ''Ε και; Πείτε μου τι πρέπει να κάνω για να γίνω καλά και προχωράμε''. Ηταν ένα παιδί φωτεινό, ξεκίνησε μπάσκετ αργά. Στο εφηβικό, έλεγαν όλοι δεν θα παίξει ποτέ, αλλά έγινε επαγγελματίας. Επαιξε Α1, δεν θα το φανταζόταν ποτέ. 

Στο τέλος ήταν πολύ κουρασμένος αλλά νωρίτερα δεν μας είπε πονάω ή κάτι τέτοιο. Χρησιμοποίησε την ασθένειά του για να καθαρίσει την ψυχή του για να πάει στον Παράδεισο όπως έλεγε ο ίδιος. Ήταν ο ίδιος παρηγοριά για εμάς για τα δικά μας θέματα. Ο καρκίνος ταλαιπώρησε το σώμα του στο τέλος αλλά το μυαλό και την ψυχή του δεν τα άγγιξε ποτέ».

Στο τέλος ο ατζέντης του ανέφερε μια ιστορία από την παρουσία του Αλέξανδρου στα Τρίκαλα, δείχνοντας πως ο 29χρονος δεν φοβόταν. «Ο Αλέξανδρος έπαιζε στα Τρίκαλα με προπονητή τον Καστρίτη, μάρκαρε τον Μπουρούση. Σε κάποιο τάιμ άουτ, ο κόουτς είπε πως θα αντιμετωπίσουμε τον Μπουρούση. Ο Αλέξανδρος του είπε ''Οπα κόουτς ποιος σου είπε πως εγώ θέλω βοήθεια για να αντιμετωπίσω τον Μπουρούση''; Τέτοια τρέλα είχε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.