Στο ταμπλό ο Νόλε, στον αέρα η παραμονή του στην Αυστραλία

Δημήτρης Καλαϊτζής13 Ιανουαρίου 2022

Με καθυστέρηση μιάμισης ώρας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Australian Open 2022.

Το μεγάλο ερωτηματικό ήταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος παρόλα αυτά μπήκε κανονικά στην κληρωτίδα και στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας δεν είναι βέβαιο ακόμα ότι θα αγωνιστεί στο πρώτο Major της χρονιάς, ωστόσο μπήκε κανονικά στο ταμπλό και αναμένεται η απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης. Ούτε και σήμερα, όπως όλα δείχνουν πάντως, θα προκύψει απόφαση για τον Σέρβο αφού ο υπουργός μετανάστευσης Άλεξ Χοκ δεν έχει ολοκληρώσει τη μελέτη της υπόθεσης.

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

 Με την υπόθεση Τζόκοβιτς να επισκιάζει το Australian Open και την κλήρωση να αναβάλλεται για ώρα, περνάει σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό κομμάτι. Πολλοί λένε πως τα όσα γίνονται με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και το γεγονός πως κανείς δεν ασχολείται με το τένις αλλά με τα τερτίπια του Σέρβου για να μπορέσει να παίξει ανεμβολίαστος αλλά και τα απανωτά φάουλ των διοργανωτών, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό σε όλους τους τενίστες που βρίσκονται στη Μελβούρνη. Από την κλήρωση που έγινε έστω και με καθυστέρηση, λοιπόν, προέκυψε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, Νο4 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον Σουηδό Μίκαελ Ίμερ και αν προκριθεί έναν από τους Σεμπάστιαν Μπαές (Αργεντινή) και Άλμπερτ Ράμος Βίνολας (Ισπανία).

Στις γυναίκες, η Μαρία Σάκκαρη, Νο5 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο την Τατιάνα Μαρία από τη Γερμανία και αν περάσει, είτε την Αλιαξάνδρα Σάσνοβιτς είτε όποια την αντιμετωπίσει (σ.σ. η αντίπαλός της θα προκύψει από τα προκριματικά). Το Australian Open αρχίζει στις 17 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.