O Βιεϊρίνια στα ραντάρ της Γκιμαράες!

Πέτρος Χαριζακλής09 Σεπτεμβρίου 2020

Το συμβόλαιο του Αντελίνο Βιεϊρίνια με τον ΠΑΟΚ έχει ολοκληρωθεί μετά το τέλος των πλέι οφ και ο Πορτογάλος δεν έχει βρει κοινό σημείο επαφής για να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του ΠΑΟΚ προπονείται μόνος του αλλά πλέον φαίνεται πως μπαίνουν και οι ομάδες του εξωτερικού στο κόλπο της απόκτησής του. Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, για τον Βιεϊρίνια ενδιαφέρεται η Γκιμαράες, η οποία χθες ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρικάρντο Κουάρεσμα.

Το πορτογαλικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η Βιτόρια Γκιμαράες κοιτάει να ενισχυθεί, επικεντρώνοντας την προσοχή της στους Αντελίνο Βιεϊρίνια, Μπρούνο Άλβες και Αντριέν Σίλβα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Πορτογάλος είναι ελεύθερος και πως οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για το αν ο Αντελίνο ακολουθήσει τον Κουαρέσμα στην βόρεια Πορτογαλία. Το επίσης σημαντικό που σημειώνουν οι Πορτογάλοι είναι πως στο παρελθόν ο 34χρονος Πρωταθλητής Ευρώπης το 2016, έχει εκφράσει την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στη συγκεκριμένη ομάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.