«Στο Προολυμπιακό τουρνουά η Εθνική μας ομάδα θα είναι πλήρης, πάντα θέλει να παίζει ο Αντετοκούνμπο»

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, και μίλησε για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, την πιθανή επιστροφή των Σπανούλη, Ζήση και Μπουρούση στην επίσημη αγαπημένη αλλά και τα προβλήματα που έχουν οι εθνικές ομάδες λόγω έλλειψης παικτών που παίζουν στην Ευρωλίγκα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Η Εθνική έδωσε δύο κρίσιμα παιχνίδια, είχαμε το θετικό αποτέλεσμα με την Βουλγαρία που μας έδωσε την πρόκριση και δεν θα έχουμε το άγχος για τη συνέχεια. 

Στο Προολυμπιακό θα είμαστε πλήρης ομάδα, θα έχουμε έμπειρους παίκτες. Το εμπόδιο για να επιστρέψουν οι Ζήσης, Σπανούλης και Μπουρούσης, είναι αν θα γίνουν οι εκλογές μέχρι τους Ολυμπιακού Αγώνες. 

Δεν ξέρω σε περίπτωση εκλογών ποιος θα είναι ο προπονητής και ποιες θα είναι οι επιλογές του. 

Ο Γιάννης θέλει να βοηθήσει την Εθνική ομάδα, έχει κάνει την Ελλάδα αναγνωρίσιμη παντού. Πάντα θέλει να αγωνίζεται στην Εθνική, οι υποχρεώσεις του με τους Μπακς τον δεσμεύουν για πολλά πράγματα. Η Ευρωλίγκα προσπαθεί να καταργήσει και τις Εθνικές ομάδας και τα εθνικά πρωταθλήματα. Πρέπει να λυθεί το θέμα μεταξύ FIBA και Ευρωλίγκας γιατί υπάρχουν εθνικές που δεν έχουν παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα, τουλάχιστον εμείς ως ομάδα έχω παίκτες και από άλλες ομάδες σε υψηλό επίπεδο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.