Ο ΠΑΟΚ με εντολή Σαββίδη στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Θεσσαλίας!

Metrosport Team02 Απριλίου 2021

Μια αποστολή του ΠΑΟΚ με στελέχη του PAOK Action βρέθηκε στις σεισμόπληκτες περιοχές στη Θεσσαλία και κατέγραψαν τις ανάγκες των πληγέντων. Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να στηρίξει τους ανθρώπους που επλήγησαν από τη μανία του Εγκέλαδου.

Για το ζήτημα μίλησε στο Metropolis 95.5 ο υπεύθυνος του PAOK Action, Τάσος Παπαδόπουλος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε:

Για την κίνηση του PAOK Action για τους σεισμόπληκτους στη Θεσσαλία: «Καλησπέρα από το Δαμάσι. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Action δε θα μπορούσαν να λείψουν από την καταστροφή που έπληξε τη Θεσσαλία. Είμαστε δεύτερη μέρα στις σεισμόπληκτες περιοχές. Καταγράφουμε τις ανάγκες φωτογραφίζουμε και συζητάμε με τους απλούς πολίτες και την τοπική αυτοδιοίκηση για να έχουμε μια μακροχρόνια συνεργασία καθώς αυτό το πράγμα φαίνεται ότι θα κρατήσει αρκετό καιρό».

Για τα προβλήματα στην περιοχή: «Η πρώτη επίσκεψη έγινε πριν από δύο εβδομάδες στον δήμο Ελασσόνας. Στο μεσοδιάστημα από την καταστροφή, είχαμε συνεχή επικοινωνία. Θα ξανάπαμε για να δούμε τις ανάγκες. Πήγαμε στον Τύρναβο, στη Φαρκαδόνα και στο Κουτσόχερο όπου είδαμε και την κατεστραμμένη εκκλησία που είναι πολλών ετών. Κάνουμε μια περιοδεία με το βαν του PAOK Action και αν και ενημερώσαμε μόνο τους υπευθύνους σε κάθε δήμο για κάποια είδη πρώτης ανάγκης, τελικά μαθεύτηκε και είχαμε επισκέψεις από φίλους του ΠΑΟΚ. Ήταν σημαντικό το χαμόγελό τους γιατί περνάνε πολλά.

Έχουμε καταγράψει όλες τις ανάγκες, θα κάνουμε έκθεση που θα διαβιβαστεί στον Ιβάν Σαββίδη και θα προχωρήσουμε με την όποια βοήθεια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.