Στο πλευρό της Κελεσίδου ο ΓΣ Σέρρες ’93 με υποψήφια την Φωτεινή Αραμπατζή

Metrosport Team09 Νοεμβρίου 2020

Άλλη μία σημαντική δήλωση στήριξης της υποψήφιας προέδρου του ΣΕΓΑΣ Τασούλας Κελεσίδου που συνοδεύεται και με δήλωση υποψηφιότητας για το ΔΣ της ομοσπονδίας του στίβου, είναι αυτή της ακαδημαϊκού Φωτεινής Αραμπατζή, προέδρου του ΓΣ Σέρρες ’93, κορυφαίου περιφερειακού σωματείου στίβου της Ελλάδας.

Η Φωτεινή Αραμπατζή ως πρόεδρος του ΓΣ Σέρρες ’93 αλλά και ιδρυτικό μέλος της Κίνησης για την «Αναγέννηση» του κλασικού αθλητισμού, προχώρησε σήμερα στην παρακάτω δήλωση:

«Με συνεχή και άοκνη προσπάθεια για τη βελτίωση του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας και με το βάρος της ευθύνης που έχω ως προέδρος του Γυμναστικού Συλλόγου ‘Σέρρες ‘93’, ενός πρότυπου και πρωτοπόρου αθλητικού σωματείου στίβου, χαιρετίζω την υποψηφιότητα της Τασούλας Κελεσίδου για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ, αποδέχομαι το κάλεσμά της και συστρατεύομαι κι εγώ στην προσπάθεια της «Αναγέννησης» για να δημιουργήσουμε.

Ως αθλήτρια αρχικά, αλλά και ως διοικητικό στέλεχος μετέπειτα και τώρα ως πανεπιστημιακός δάσκαλος, γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες που θα υπάρξουν για να οδηγήσουμε τον στίβο μας σε ένα ανώτερο επιστημονικό επίπεδο, αλλά το οφείλουμε στα παιδιά μας.

Σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ με την κίνηση της ‘Αναγέννησης’ με τη δέσμευση πως αν με τιμήσουν τα σωματεία με την ψήφο τους, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου για ένα στίβο με αγάπη και ενότητα.

Ως πρόεδρος του ΓΣ Σέρρες ‘ 93 καλώ κι εγώ όλα τα σωματεία να συμπορευθούν σε αυτήν την προσπάθεια, να γίνουμε μία ομάδα για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού και να δημιουργήσουμε τον στίβο που ονειρευόμαστε όλοι εμείς. Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις, γιατί όλοι μαζί μπορούμε!»

Φωτεινή Αραμπατζή

Πρόεδρος ΓΣ Σέρρες ‘93

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.