Στο Πανθεσσαλικό, εκεί που άρχισαν όλα!

Γιώργος Ζαΐρης27 Ιανουαρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Λαμία σε διπλούς αγώνες και είναι προφανές πως πρέπει να αυτοκτονήσει για να μην βρεθεί στον Πανθεσσαλικό και στον τελικό όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει ή την ΑΕΚ ή τον Ολυμπιακό.

Θα βρεθεί δηλαδή στο γήπεδο όπου άρχισαν όλα. Εκεί που πήρε τον πρώτο του τίτλο επί εποχής Σαββίδη και η συνέχεια φυσικά είναι γνωστή. Αλλά είναι προφανές πως το Κύπελλο αργεί. Ναι, μπορεί να είναι το πρώτο ματς στις 6 ή 7 Φεβρουαρίου αλλά ως τότε έχουν να γίνουν πολλά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ έχει να υποδεχθεί τον Λεβαδειακό, τον Ολυμπιακό και να πάει στην Τρίπολη πριν ασχοληθεί με τη Λαμία. Τρία ματς πολύ σημαντικά που έγιναν ακόμη σημαντικότερα μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο με το εμφατικό 3-0.

Χθες λοιπόν έγινε η δουλειά για τον ΠΑΟΚ που είχε μια εξαιρετική άμυνα και έναν εξαιρετικό Αντρίγια. Που είχε ψυχραιμία στο παιχνίδι του αφού όταν δέχεσαι γκολ στο 18’ και ο αντίπαλος ελπίζει σε ένα ακόμη, απαιτείται να υπηρετήσεις το πλάνο σου χωρίς να θολώσει το μυαλό σου.

Προφανώς και οι κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και όσο έμεναν στον αγωνιστικό χώρο άγχωσε τους πάντες. Ο Σβαμπ θα έπρεπε να αντικαταστήσει ή τον Αουγκούστο που είχε κίτρινη ή τον κακό Ντάντας. Επέλεξε τον πρώτο ο Ραζβάν και δεν του στοίχισε. Απλά όπως και ο Αουγκούστο έτσι και ο Στέφαν μπορούσαν να αποφύγουν την κάρτα.

Δεν θα μείνω παραπάνω στο χθεσινό ματς και με ενδιαφέρει το «σήμερα». Ο ΠΑΟΚ είχε επικεντρωθεί στο ματς το χθεσινό αλλά πλέον και μέχρι την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου πρέπει να «τρέξει» το μεταγραφικό. Το -6 από την κορυφή και η παρουσία του στον τελικό Κυπέλλου είναι επιπλέον κίνητρα για να ενισχυθεί η ομάδα και θα έχει ενδιαφέρον αυτό το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.