Στο Παλατάκι ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Παρόντες και οι Σαββίδης - Μπότο

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2022

Μπορεί το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου του Βορρά να κάνει διάλλειμα από την ενεργό δράση λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως δεν ξεχνάνε και τα υπόλοιπα τμήματα του ασπρόμαυρου συλλόγου. Έτσι, πολλοί από τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισαν να δώσουν το «παρών» στο Παλατάκι και να υποστηρίξουν τον μπασκετικό ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Σχεδόν όλος ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ βρέθηκε λοιπόν για να παρακολουθήσει το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής. Χρήστος Καρυπίδης, Κριστιάνο Μπάτσι , Ομάρ Ελ Καντουρί, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Κάλεντ Νάρει, Ράφα Σοάρες, Ιβάν Νάσμπεργκ, Νέλσον Ολιβέιρα, Γιοάν Σάστρε, Μπράντον Τόμας, Ίνγκι Ίνγκασον, Στέφαν Σβάμπ, Τιάγκο Ντάντας, Λευτέρης Λύρατζης, Ντομίνικ Κοτάρσκι, Αντρέ Ρικάρντο, Μάριος Τσαούσης συνέθεσαν σχεδόν μια ολόκληρη... αποστολή που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου στηρίζοντας την προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών του Άρη Λυκογιάννη.


Στις κερκίδες βρίσκεται και ο πρόεδρος των τίτλων, Νίκος Βεζυρτζής, ενώ όπως συνηθίζει να κάνει άλλωστε το παρόν έδωσε και ο Γιώργος Σαββίδης μαζί με τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο. Δείτε το σχετικό φωτογραφικό υλικό:






Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.