Στο μυαλό του Ραζβάν ενόψει Άρη: Με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team16 Απριλίου 2022

Ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του την υπερπροσπάθεια απέναντι στη Μαρσέιγ και το ευρωπαϊκό του ταξίδι και πλέον στρέφει την προσοχή του στις εγχώριες υποχρεώσεις του σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. 

Η αρχή γίνεται από το «Κλεάνθης Βικελίδης» εκεί όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Άρη (17/04, 19:30) στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να... ανακατεύει την τράπουλα καθώς μετά το παιχνίδι με τους Γάλλους έχουν διαμορφωθεί νέα δεδομένα εξαιτίας της κόπωσης αλλά και των προβλημάτων τραυματισμού.

Μπορεί οι εξετάσεις του Αντρέ Βιεϊρίνια να βγήκαν «καθαρές», κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση του Ομάρ Ελ Καντουρί, ωστόσο δεν αναμένεται να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα του ντέρμπι, κάτι που θα φέρει τον Σίντκλει στο αρχικό σχήμα, ενώ το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και για τους Στέφαν Σβαμπ και Αντόνιο Τσόλακ. Στο αμυντικό κομμάτι, ο Σάστρε που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη αναμένεται να πάρει τη θέση του Λευτέρη Λύρατζη ενώ στο κέντρο της άμυνας Ενέα Μιχάι και Φερνάντο Βαρέλα βάζουν υποψηφιότητα για την ενδεκάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.