Στο μυαλό του Πέδρο Μάρτινς - Τα πλάνα του για την Τούμπα

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2022

Ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά είναι αυτό μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας σήμερα το βράδυ (19:30, METROPOLIS 95.5, Novasports Prime), με τους δύο προπονητές, Ραζβάν Λουτσέσκου και Πέδρο Μάρτινς να καταστρώνουν τα δικά τους σχέδια για το μεγάλο ντέρμπι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δύο πλάνα στο μυαλό του που διαφοροποιούν σε μεγάλο βαθμό και την προσέγγιση που μπορεί να έχει το σύνολο του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ μετράει και σημαντικές επιστροφές από το Κόπα Άφρικα, όπως οι Αγκιμπού Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες, βλέποντας επίσης τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Μπουχαλάκη να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς και να βάζουν υποψηφιότητα για την ενδεκάδα

Η μία επιλογή που εξετάζει είναι η χρησιμοποίηση τριών κεντρικών αμυντικών, Μπα, Παπασταθόπουλος και Μανωλάς με τους Ανδρούτσο ή Λαλά και τον Ρέαμπτσιουκ σε ρόλο full back. Στη μεσαία γραμμή οι Εμβιλά και Μαντί Καμαρά έχουν πάρει τη φανέλα... σπίτι τους, ενώ ανάλογα με τον σχηματισμό θα φανεί αν μπροστά τους παίξει ο Αγκιμπού ή θα συμπληρώσει την τριάδα ο Μπουχαλάκης. Στο ενδεχόμενο που ο Πορτογάλος επιλέξει τον σχηματισμό 4-3-3 είναι πολύ πιθανό ο Αγκπιμπού να παίξει σε ρόλο εξτρέμ με τους Ελ Αραμπί και Μασούρα να συμπληρώνουν την επιθετική τριάδα, με τον Τικίνιο ωστόσο να βάζει και αυτός υποψηφιότητα για τη θέση του φορ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.