Στο μυαλό του Ινγκασον: Γιατί «φρενάρει» το ρωσικό ενδιαφέρον για χάρη του ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός05 Ιανουαρίου 2023

Ηταν χωρίς αμφιβολία ο μεγάλος πρωταγωνιστής της επικράτησης του ΠΑΟΚ στο clasico με τον Αρη, ο άνθρωπος που λειτούργησε σαν αληθινός αρχηγός, αρχικά με την συγκλονιστική ομιλία του στα αποδυτήρια πριν το παιχνίδι, στην συνέχεια με την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και στο τέλος με τις δηλώσεις του όταν είπε το εντυπωσιακό «ακόμη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μου κάνει πρόταση, εγώ έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ», σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα από την Ρωσία για το ενδιαφέρον της Λοκομοτίοβ Μόσχας και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Μόνο τυχαίος δεν ήταν ο τρόπος που μίλησε ο Ισλανδός αμυντικός και το «metrosport.gr» επιχειρεί να καταγράψει τα δεδομένα που ισχύουν και να «διαβάσει» το μυαλό του «Iceman».

Η αλήθεια είναι ότι το ενδιαφέρον για τον Ινγκασον από πλευράς Λοκομοτίβ Μόσχας υπάρχει εδώ και αρκετούς μήνες και είναι γνωστό στο περιβάλλον του, το ίδιο και αυτό της Ζενίτ που έχει εκδηλωθεί από την ώρα που αποχώρησε ο Λόβρεν για την Λιόν και πλέον η φημισμένη ρωσική ομάδα εκτός από αριστερό, ψάχνει και δεξί στόπερ.

Επίσημη κρούση και συγκεκριμένη πρόταση, σε αντίθεση με όσα γράφουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, δεν υπάρχει. Ναι, έχουν στείλει μηνύματα ενδιαφέροντος στην πλευρά του 29χρονου στόπερ αλλά ως εκεί.

Θέλει τίτλο με τον ΠΑΟΚ ως αρχηγός

Η αλήθεια είναι ότι ο Ινγκι κάθε άλλο παρά την μεταγραφή σκέφτεται. Εχει ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ ως το 2025 τον περασμένο Φεβρουάριο, έχοντας πρώτα πάρει και την πολύ θετική άποψη της συζύγου του που περνά καλά στην Θεσσαλονίκη. Το συμβόλαιό του είναι αρκετό υψηλό (πάνω από εκατομμύριο με τα διάφορα πριμ) και καλύπτει όλα τα «θέλω» του ενώ, πλέον, είναι και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, κάτι που τον εξιτάρει, ενώ εσχάτως επέστρεψε και στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Για τον Ισλανδό στόπερ αποτελεί μεγάλη πρόκληση και βασικό προσωπικό στόχο, πλέον, στην θητεία του στον Δικέφαλο να κατακτήσει έναν τίτλο ως αρχηγός της ομάδας. Αυτή η σκέψη είναι σταθερά μέσα στο μυαλό του και το δείχνει ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί.

Σε καμία περίπτωση δεν ψάχνεται για μεταγραφή, ούτε έχει ζητήσει από τους εκπροσώπους του να ψάξουν πρόταση από το εξωτερικό. Στον ΠΑΟΚ έχει όλο το πακέτο που ψάχνει και είναι αφοσιωμένος στους στόχους του.

Μόνο μία εξαιρετική από κάθε άποψη, όχι μόνο οικονομικά, πρόταση, αν έρθει επίσημα από κάποια ευρωπαϊκή ομάδα που θα έβαζε σε σκέψεις και τον επίσημο ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να τον βάλει σε διαδικασία σοβαρής σκέψης. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει (θα φανεί λογικά μέσα στο επόμενο διάστημα αν η Ζενίτ καταθέσει επίσημη πρόταση κοντά στα 5 εκατομμύρια, όπως υποστηρίζουν τα ρωσικά ΜΜΕ) και για τον Ινγκασον, σε αυτή την φάση της καριέρας του, υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.