«Στο μυαλό μας μόνο το Κύπελλο»

Metrosport Team18 Μαΐου 2021

Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαΐρης, Γιώργος Καστάνης

Το Κύπελλο θα έρθει στον Πύργο τον Λευκό, για μία ακόμη σεζόν. Το λένε και το πιστεύουν στον ΠΑΟΚ, αυτή είναι η πεποίθηση των πρωταγωνιστών, αυτό είναι και το μήνυμα που στέλνει ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, μετά το ρεπό που έδωσε χθες στους παίκτες του, θα προετοιμάσει μαζί με τους συνεργάτες του, από σήμερα την ομάδα, για το μεγάλο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Ο Γκαρσία που βρέθηκε δικαιολογημένα στο επίκεντρο, μετά τις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι, μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με τον Αστέρα («όταν θα φύγω, θα φύγουν και άλλοι μαζί με εμένα»), έχει αποκλειστικά και μόνο στο μυαλό του, τον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Η αντίδρασή του, μετά την έκρηξη ήταν ήπια. Ότι έχει να πει άλλωστε, θα το κάνει απευθείας μιλώντας με τον Ιβάν Σαββίδη για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ. Όλα όσα δεν τον ικανοποιούν και θεωρεί, πως αποτελούν τροχοπέδη στην προσπάθεια που κάνει, θα τα αναλύσει.

Μιλώντας σε ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, ο προπονητής του Δικεφάλου έλεγε με νόημα: «Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο αυτή την στιγμή. Μόνο το Κύπελλο. Πάμε να το πάρουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Ολοι μαζί, για να πάρουμε την κούπα».

Ο Γκαρσία δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στα όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι της Nova, γνωρίζει πως αυτό που προέχει την δεδομένη χρονική στιγμή είναι η ηρεμία της ομάδας, η αυτοσυγκέντρωση όλων για την επίτευξη του στόχου και η σωστή προετοιμασία.

Τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψουν την Παρασκευή με προορισμό την Αθήνα, στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση ενώ οι δηλώσεις θα γίνουν διαδικτυακά, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η προετοιμασία για τον τελικό θα συνεχιστεί χωρίς τον Ινγκασον, που θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ οι υπόλοιποι έμπειροι που ξεκουράστηκαν στο προχθεσινό παιχνίδι, θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα για το σπουδαίο παιχνίδι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.