Στο μουσείο του μπασκετικού Άρη εκτιμητής του Cash or Trash

Metrosport Team21 Απριλίου 2024

Το μουσείο του μπασκετικού Άρη άνοιξε για ακόμη μια φορά τις πόρτες του, αφού είχε εκλεκτές επισκέψεις. Πιο συγκεκριμένα, τον χώρο των ιστορικών εκθεμάτων επισκέφτηκε ο Θάνος Λούδος, εκτιμητής της τηλεοπτικής εκπομπής Cash or Trash και «δηλωμένος» φίλαθλος του Άρη, με τους ανθρώπους του μουσείου να... αξιοποιούν τις γνώσεις και την εμπειρία του.

Έχοντας στα χέρια του, λοιπόν, την ιστορική φανέλα του Νίκου Γκάλη, οι οικοδεσπότες των «κιτρινόμαυρων»  κάλεσαν τον διάσημο εκτιμητή να τους «δώσει μια τιμή» για αυτό το... κειμήλιο! Όπως ήταν αναμενόμενο, όντας μάλιστα και ειδήμων, έκρινε την αξία της εμφάνισης του μπασκετικού θρύλου ως... ανεκτίμητη.

Μάλιστα, πόζαρε και με την σχετική φανέλα, με την επίσημη σελίδα του μουσείου να κοινοποιεί φωτογραφίες από την επίσκεψή του, γράφοντας χαρακτηριστικά πως: «Ο Θάνος Λούδος, ο εκτιμητής της τηλεοπτικής εκπομπής Cash or Trash και φίλαθλος του Άρη, επισκέφθηκε το Μουσείο Μπάσκετ της ομάδας μας. Φυσικά, δεν παρέλειψε να κάνει και την δική του εκτίμηση για την φανέλα του Νίκου Γκάλη, την οποία έκρινε ως ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.