Στο Λονδίνο για κορυφαίο... meeting ο Παλίκουτσα

Metrosport Team20 Μαρτίου 2023

Ο Άρης αφήνει πίσω του την αναμέτρηση με αντίπαλο με τον ΠΑΟΚ και θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή για τις Εθνικές Ομάδες ώστε να επιστρέψει στις νίκες, ενώ μαζί θα τρέξει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του συλλόγου με φόντο την επόμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι που έχει αναλάβει ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη, Ρόμπερτ Παλικούτσα.

Ο Κροάτης ταξίδεψε ήδη για το Λονδίνο όπου θα λάβει χώρα ένα εκ των κορυφαίων μεταγραφικών meeting μεταξύ 320 συλλόγων και των εκπροσώπων τους και αφορά όσους χρησιμοποιούν το «transferRoom» και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 22 Μαρτίου στο Λονδίνο.

Πιο συγκεκριμένα, ομάδες από 70 πρωταθλήματα και 40 διαφορετικές χώρες αναμένεται να βρεθούν στο συνέδριο με κάποιες εξ αυτών να είναι Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Γιουβέντους, Ιντερ, Μίλαν, Μονακό.

Στα τραπέζια τα οποία διαμορφώνονται υπάρχουν επικοινωνίες 15-20 λεπτών μεταξύ των εκπροσώπων των κλαμπ με στόχο να διευκολυνθούν οι επαφές για τη μεταγραφή ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν μπει στο μεταγραφικό μπλοκάκι της εκάστοτε ομάδας.

Δείτε φωτογραφίες από το προηγούμενο «transferRoom»που έλαβε χώρα στο Βερολίνο:
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.