Μαγνητική για Βιεϊρίνια - Καντουρί - Καθησυχαστικές εκτιμήσεις για τον αρχηγό

Metrosport Team15 Απριλίου 2022

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην κατάφερε να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι και στην επόμενη φάση του Conference League, ωστόσο οι προεκτάσεις αυτού του αγώνα αναμένεται να γίνουν αισθητές και στην συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Δικεφάλου.

Ειδικότερα, ο ΠΑΟΚ πριν τη σέντρα του αγώνα στερήθηκε τον Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και πήρε τη θέση του ο Θεοχάρης Τσιγγάρας, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης. 

Αμφότεροι αναμένεται να υποβληθούν σε μαγνητική εξέταση σήμερα προς το βράδυ, για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισαν.

Σε σχέση πάντως με τον Αντρέ Βιεϊρίνια, αρχικά είχε γίνει λόγος για πρόβλημα στον αστράγαλο αλλά νεότερες πληροφορίες μιλάνε για ένα χτύπημα στη γάμπα με ενόχληση και από την πίσω πλευρά του γονατου. Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις είναι καθησυχαστικές. Ο Μαροκινός από την πλευρά του, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον τετρακέφαλο. 

Μένει να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων τους, σε μία περίοδο στην οποία ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται ξανά για έναν αγωνιστικό Γολγοθά, αρχίζοντας από το κυριακάτικο ντέρμπι των πλέι οφ με τον Άρη και τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου της Μ.Πέμπτης με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.