Στο κάδρο του Ηρακλή ο Αλί Μπαμπά

Δημήτρης Καλαϊτζής07 Ιουλίου 2022

Μετά την απόκτηση των Βασίλη Βιτλή, Χρήστο Κουντουριώτη και Αλέξανδρο Δόρη, ο Ηρακλής είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του metrosport.gr, οι «κυανόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του 21χρονου Νιγηριανού επιθετικού, Αλί Μπαμπά, ο οποίος αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στην Ξάνθη από τον Αστέρα Τρίπολης. 

Δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ώρα να υπάρχουν κι ανακοινώσεις.

Ο Γηραιός για δεύτερη διαδοχική σεζόν έχει περιορισμό στις μεταγραφές. Ήδη τη μία άνω των 25 ετών την έχει εξαντλήσει αποκτώντας τον Βιτλή και απομένουν ακόμα άλλες δύο. Σ΄ αυτές έχουν επικεντρωθεί οι άνθρωποι του Γηραιού και θα εξαντλήσουν τα περιθώρια για να φέρουν παίκτες από το πάνω ράφι για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στη SL1

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έχει προγραμματιστεί για τις 18 Ιουλίου. Δύο μέρες νωρίτερα θα γίνουν οι καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις.  

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Ημίθεος θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του από τις 1 Αυγούστου έως τις 13 στα 3-5 Πηγάδια όπου θα δώσει μία σειρά φιλικών παιχνιδιών. Επιπλέον, στον αέρα θα είναι από τη Δευτέρα (11/7) η νέα σελίδα της ομάδας, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή για δεύτερο καλοκαίρι έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Απόστολο Βέλλιο προκειμένου το...δικό τους παιδί να προβάρει ξανά τα κυανόλευκα, ωστόσο και πάλι δεν υπήρχε αίσια κατάληξη. 

Ο 30χρονος επιθετικός έδωσε βαρύρτητα στο εξωτερικό και προτίμησε αντί του Ηρακλή να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα-μετά το αποτυχημένο πέρασμά του στη Λαμία-στη Β΄ Ολλανδίας και πιο συγκεκριμένα στην Τσβόλε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.