Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet builder με Metro»: Στο Ηράκλειο «μυρίζει» γκέλα

Metrosport Team02 Μαρτίου 2024

Άλλος ΟΦΗ με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο του και αυτό που ξεχωρίζω είναι πως πλέον η ομάδα της Κρήτης δεν είναι αφελής. Υποδέχεται τον Παναθηναϊκό που συγχωρέστε με αλλά δεν με πείθει. Οι οπαδοί του ΟΦΗ θα γεμίσουν το γήπεδο, η ομάδα θέλει να πάρει μια μεγάλη νίκη και θυμίζω πως εκεί στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» έχασε και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και ο Αρης. Ετσι η διπλή ευκαιρία στο 1Χ δεν με αφήνει αδιάφορο. 

Ο ΠΑΟΚ παίζει στην Λαμία έχοντας το μυαλό του και στην Ντιναμό. Η Λαμία έκανε την υπέρβαση, πήγε στα πλέι οφ και βλέπω από την πλευρά της ένα ανοικτό παιχνίδι για αυτό επιλέγω το γκολ-γκολ και το over. Ο Ολυμπιακός θα κάνει πάρτι απέναντι στην ομάδα του ΝΠΣ και δεν θα χρειαστεί 3η ανατροπή στη σειρά. Θα κλείσω την ελληνική Super League με το ματς στις Σέρρες. Απογοητευμένος ο Αστέρα, φουλ επιστροφές για την ομάδα του Γκαρσία, στηρίζω τον άσο.

Στα άλλα Πρωταθλήματα; Στο ντέρμπι του Μάντσεστερ η νίκη της Σίτι πληρώνει 1,28! Δεν λέω πως δεν θα κερδίσει αλλά το γκολ-γκολ και το over είναι πολύ πιο υψηλό ως απόδοση. Η Λίβερπουλ παίζει στην έδρα της Νότιγχαμ και εδώ θα πάω με το γκολ-γκολ. Και οι δυο ομάδες μεσοβδόμαδα είχαν αγώνες Κυπέλλου με την ομάδα του Κλοπ να παίρνει και την ουσία αλλά και τη δυνατότητα για πολλές ανάσες βασικών. Και θα στηρίξω την Μπρέντφορντ απέναντι στην αναξιόπιστη Τσέλσι.

Στάση Γερμανία. Η Χάιντενχάιμ με πληρώνει συνεχώς φροντίζοντας να σκοράρει. Θα κάνει το ίδιο κα απέναντι στην Αϊντραχτ που έμεινε εκτός Conference. Εδώ που το έφτασε η Λεβερκούζεν είναι κρίμα να το χάσει. Το διπλό μέσα στην Κολωνία με over 1,5 γκολ στο ματς είναι μια καλή απόδοση.

Στην Ολλανδία παίζει η Φέγενορντ με την Αϊντχόφεν. Δεν κρίνεται ένας τίτλος αφού η γηπεδούχος έμεινε πολύ πίσω. Αλλά επειδή είναι ντέρμπι μίσους θα ξεφύγει το ματς και βλέπω πολλές κάρτες.

Κλείνω με Πορτογαλία. Παίζει η Μπράγκα με την Εστρέλα Αμαδόρα. Πολλά κόρνερ και πολλές κάρτες εδώ. Πάω στο πρώτο.

Πρόταση 1η

Μπρέντφορντ-Τσέλσι 1Χ ΔΕ

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 1Χ ΔΕ

Μπράγκα-Εστρέλα over 8.5 κόρνερ και over 5.5 κάρτες

Πρόταση 2η

Μάντσεστερ Σίτυ-Μάντσεστερ Γ. γκολ-γκολ και over 2,5

Λαμία-ΠΑΟΚ γκολ-γκολ και over 2,5

Φέγενορντ-PSV over 5,5 κίτρινες κάρτες

Νότιγχαμ-Λίβερπουλ 2 με over 1,5

Πρόταση 3η

Πανσερραϊκός-Αστέρας 1

Ολυμπιακός-ΝΠΣ 1 με οver 2,5

Χάιντενχάιμ-Αϊντραχτ γκολ-γκολ

Koλωνία-Λεβερκούζεν 2 με over 1,5

Γράφει ο Γιώργος Ζαΐρης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.