Στο ευρωπαϊκό ενόργανης με Πετρούνια και Μιλλούση η Εθνική ομάδα - Επιστροφή μετά από τέσσερα έτη για την πρωταθλήτρια δοκού

Metrosport Team16 Μαρτίου 2023

Πανέτοιμη και πλήρης η ενδεκαμελής Εθνική ομάδα γυμναστικής, που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στην Αττάλεια της Τουρκίας από τις 11 μέχρι τις 16 Απριλίου. 

Η παρουσία του Λευτέρη Πετρούνια στο συγκεκριμένο σύνολο είναι κάτι παραπάνω από σημαντική, με τον Έλληνα άσο να έχει θέσει ως στόχο ένα άκομα χρυσό μετάλλιο στους κρίκους. Σε περίπτωση του επιθυμητού αποτελέσματος για τον ίδιο που ανεβάζει τον πήχη χρόνο με τον χρόνο, θα φτάσει τα επτά χρυσά μετάλλια σε επίπεδο Ευρώπης γράφοντας ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό. 

Στην συγκεκριμένη διοργάνωση, θα έχει την χαρά και την τιμή να πάρει μέρος η σύζυγος του αλλά και συναθλήτριά του Βασιλική Μιλλούση που επιστρέφει στην σκηνή της ενόργανης γυμναστικής μετά από τεσσάρων ετών αλλά και δύο γεννών που μεσολάβησαν. 

Η πρωταθλήτρια στη δοκό κοινοποίησε ένα βίντεο στα προσωπικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως φορά ξανά το αγωνιστικό της κορμάκι μετά από τέσσερα ολόκληρα έτη. 



Την ίδια ώρα οι Νικόλας Ηλιόπουλος, Στέφανος Τσολακίδης, Αντώνης Τανταλίδης, Απόστολος Κανέλλος, Αλκίνοος Νικόλαος Γκραίκος, Ελβίρα Κατσάλη, Μαγδαληνή Τσιώρη, Αρετή-Παρασκευή Παγώνη και Αθανασία Μεσίρη θα δώσουν τον δικό τους αγώνα με σκοπό την μεγάλη διάκριση. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.