Δήμος Θερμαϊκού για κάμπινγκ Αγίας Τριάδας: «Οχι» στην οικοπεδοποίηση, «ναι» στην τουριστική ανάπτυξη

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2022

Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θερμαϊκού συνήλθε εκτάκτως χθες το απόγευμα με αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις γύρω από την επικείμενη πώληση του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας από το ΤΑΙΠΕΔ σε επιχειρηματία που θα το αξιοποιήσει.

Επί της ουσίας συμπέρασμα δεν βγήκε, όμως αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι την αταλάντευτη θέση-επιμονή της διοίκησης του Δήμου και προσωπικά του δημάρχου, Γιώργου Τσαμασλή, στην πράσινη ανάπτυξη η οποία, βεβαίως, θα συνοδεύει το μεγάλο έργο που πρόκειται να γίνει στην περιοχή από όποιον τελικά (επιχειρηματία) κληθεί να το αξιοποιήσει.

Μιλάμε για μία έκταση 126 στρεμμάτων στην οποία, ναι, θα ανεγερθούν πολυτελείς κατοικίες και ξενοδοχείο, όμως, θα υπάρξει και μία τεράστια περιοχή, περίπου 50 στρεμμάτων, στην οποία η φύση θα… οργιάζει! Ενας προσεγμένος χώρος, ένα μεγάλο πάρκο αναψυχής, στο οποίο οι δημότες θα χαίρονται να περπατούν, να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή και να περνούν ευχάριστες ώρες με τις οικογένειές τους.

Ολα τα παραπάνω σε πλήρη αντιδιαστολή με το σήμερα. Με τα γκρεμισμένα παραπήγματα, με τη βρωμιά και τη δυσοδία, με τα πεσμένα και ξεραμένα δέντρα, με το απόλυτο χάος, σ΄ έναν χώρο άντρο τοξικομανών και παραβατικότητας.

Οι δημότες, έχουν αποφασίσει: Λένε όχι στην περαιτέρω εγκατάλειψη αυτού του φιλέτου στο κέντρο του Δήμου Θερμαϊκού. Λένε “ναι” στην ανάπτυξη και στην εκτόξευση της περιοχής. 

Η ανακοίνωση των “Ενεργών Πολιτών της Ανω Αγίας Τριάδας”, καταδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως οι κάτοικοι επιθυμούν το άλλοτε ένδοξο κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας να κάνει το επόμενο βήμα…

πηγή: bestcity.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.