Στήλες Billaras

«Στο ένα Metro»: Τέσσερα χρόνια έχουμε no goal στους τελικούς

Metrosport Team10 Ιουνίου 2023

Πιστεύω ότι κάτι τέτοιες στιγμές δεν χρειάζεται να λες πολλά. Και το τίποτα...φτάνει. Οταν 7 Ιουνίου σε έναν ευρωπαϊκό τελικό κάνεις το απόλυτο, τι να προσθέσεις μετά; Οπως λέω πάντα, όποιος έχει μάτια βλέπει/και μυαλό καταλαβαίνει. Και 1-2 σκορ και g/g+κατάκτηση Γουέστ Χαμ και Μπόουεν any time! Μπαμ και κάτω στο 91'. Ο τρόπος που έγινε μου θύμισε κάτι που πάντα πίστευα. Οτι αν είναι η μέρα σου, αν είναι γραφτό να πληρωθείς, ότι και να παίξεις η μπάλα θα βρει τρόπο να στο φέρει. 

Φυσικά η μελέτη προηγείται, φυσικά το 1-2 δεν το έβγαλα από την κοιλιά μου ούτε τον Μπόουεν (και τα αναλύσαμε εδώ προχθές), αλλά αν δεν έχεις εύνοια όταν πρέπει, δεν θα βγει ποτέ. Αυτά τα...ωραία με τον τελικό του Conference League, ο Μόγιες πήρε το πρώτο του τρόπαιο ever, μετά από (κρατηθείτε) 1097 παιχνίδια στους πάγκους και η Γουέστ Χαμ έγινε η πρώτη αγγλική ομάδα ever που κάνει περισσότερες νίκες στην Ευρώπη (12) παρά στην Premier League (11). 

Οσο για την Φιορεντίνα; Μέτρια, κατώτερη του ανεμενόμενου στα μάτια μου και πιστεύω οτι με την Ιντερ θα κλείσει η «τριπλέτα». Ποια τριπλέτα; Τρεις ιταλίδες φέτος σε τελικούς, αλλά να μην το σηκώνει καμιά. Γιατί εδώ που τα λέμε, Σεβίλλη-Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι ηταν και είναι καλύτερες. Πάμε τώρα από την πανέμορφη Πράγα στην πανέμορφη Πόλη. Μία είναι η Πόλη. Εκεί θα έχουμε την κορύφωση της φετινής σαιζόν και το φινάλε φυσικά. Από μεθαύριο θα μείνουν κάτι σκανδιναβικά και -για λίγο-οι Εθνικές ομάδες. Γιά μένα η οριστική λήξη. Σφυρίζει ο Μάρτσινιακ, κλείνω τα κιτάπια. Θα ξαναπαίξω σε ενάμισι μήνα, τέλη Ιουλίου. 

Φυσικά θα μελετάω, αυτό δεν σταματάει ποτέ, αλλά δεν θα παίζω. Μάντσεστερ Σίτι-Ιντερ λοιπόν... Στον τελικό του Europa League συμφωνούσα με τους μπουκμέικερς. Ηρθε 1-1 και πήγε ως τα πέναλτι. Στον προχθεσινό διαφωνούσα. Ηρθε over, ηρθε 1-2 και το πήρε η ομάδα που θα έπρεπε να είναι (λίγο) περισσότερο φαβορί. Τώρα για αύριο... παρασυμφωνώ με τους μπουκ γιά τον άσο του 1,45. Δεν ξέρω πως μπορεί να το χάσει η Σίτι. Ναι, οκ, τελικός είναι. Και μπάλα είναι, τα πάντα συμβαίνουν. Αλλά είναι απείρως καλύτερη της Ιντερ. Πολλά σκαλιά. Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο φέτος. 

Αν παίξει όπως ξέρει, δεν μπορεί να αντισταθεί η Μιλανέζα. Δεν την υποτιμώ, απλά έτσι δείχνει και η σαιζόν. Μπάγερν, Λειψία, Ρεάλ, όλες έφαγαν πολλά από την Σίτι. Το μόνο που μπορεί να την φρενάρει είναι το δικό της άγχος. Μόνο αυτό. Που διαφωνώ με τους μπουκ; Στο under που είναι αουτσάιντερ κάπου στο 2.10. Μπορεί να μην σκοράρει η Ιντερ και να δούμε κάτι σε 2-0. Δεν θα παίξω under ομως, θα το αφήσω. Στους τελικούς του σεντονιού τρία χρόνια σερί σκάει 1-0 και πιό πριν 2-0, δηλαδή τέσσερα χρόνια έχουμε τώρα, έχουμε no goal. 

Tι παίζω; Παίζω «κατάκτηση Σίτι και no goal» (καπου στο 2.10, ενώ αν προσθέσετε και το under 3,5 πάει κάπου στο 2,50), παίζω ακριβές σκορ αγώνα το 2-0 (στο 7.00, ενώ μπορεί κάποιος να παίξει και το παραπλήσιο «2-0 σκορ any time μέσα στο παιχνίδι») και παίζω και σκόρερ any time αυτόν που...πυροβολεί αδιακρίτως τελευταία και έχει την τελευταία του ευκαιρία γιά να το σηκώσει (έχει χάσει δύο). Τον Γκουντογάν. Στον τελικό του FA CUP εβαλε και τα δύο, τώρα μου αρκεί και το ένα. Κάπου στο 5.00 η απόδοση να πετύχει γκολ κάποια στιγμή μέσα στο ματς. Φυσικά πάμε χαλαρά όπως σε όλους τους τελικούς, όπως λέω πάντα, αυτά είναι μπετ σαν...αλατοπίπερο και δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού. Ας απολαύσουμε έναν ωραίο τελικό. 

Οι προτάσεις

Μονά αποδεκτά: 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΙΝΤΕΡ 2-0 ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΙΝΤΕΡ ΓΚΟΥΝΤΟΓΑΝ ΑΝΥ ΤΙΜΕ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΙΝΤΕΡ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΣΙΤΙ+ΝΟ GOAL+UNDER 3,5

Γράφει ο Billaras

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.