Στήλες Billaras

«Στο ένα Metro»: Μου αρέσει η Μίντλεσμπρο

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2023

Ενα...κλικ ήθελα ακόμα, δεύτερο σερί κουπόνι που το αγγίζω! Και δεν αναφέρομαι στην δυάδα που πέρασε (Τσέλσι 1/Χιρόνα Χ-2+g/g, εδώ μας κάνουν δώρο τη Χιρόνα κάθε εβδομάδα οι μπουκ), αλλά αναφέρομαι στο σύστημα που είχα, στο trixie! Τι είχε το trixie; Φροζινόνε 1-Χ+g/g (κάπου στο 2,80, ήρθε 1-1), Σοσιεδάδ 2 (μέσα στη Βαλένθια, 0-1 ήρθε, κάπου 2.90 έδινε) και..ΟΦΗ διπλό μέσα στη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματός μας! Μέσα στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ήρθε 1-1. Δοκάρι δηλαδή. Ενα κλικ. Ας είναι. Δυάδα ξερή και δυάδα στο σύστημα, μια χαρά ήταν.

Επί του αγωνιστικού, η μεσοβδόμαδη είδηση από τα ματς που έγιναν είναι ο αποκλεισμός της Μάντσεστερ Σίτι από το Λιγκ Καπ, ενώ ήταν κι άλλες ομάδες που το “παράτησαν”. Η Μπράιτον πρώτη απ' όλες (αναμενόμενο, το αναλύσαμε και το πληρωθηκαμε), η Αστον Βίλα, η Λούτον, η Γουλβς (επίσης την κοντράραμε), οπότε στις “16” έφτασαν πλέον 10 από την Premier League.

Πέρα από την Αγγλία, η ήττα της Ιντερ και η ισοπαλία της Μπάρτσα ήταν δύο αποτελέσματα-σοκ, ενώ (μιας και μας αφορά) η Βιγιαρεάλ έχασε ξανά -απο την υπέροχη Χιρόνα- και ο Αγιαξ έφαγε και 4ο στην “ολοκλήρωση” του αγώνα με την Φέγενορντ (και παραιτήθηκε και ο πρόεδρος του). Στα δικά μας τα ελληνικα; Με δύο λέξεις θα γράψω το εξής: Καημό το έχω να μάθουν (όλοι, και ο κόσμος και το συνάφι μου) τους κανονισμούς...

Πάμε στα φρέσκα με τον...υποχρεωτικό αστερίσκο ότι την άλλη εβδομάδα έχουμε πάλι Ευρώπη! Champions League και τα άλλα δύο. Νάπολι-Ρεάλ το ένα τεράστιο ματς της Τρίτης, Ντόρτμουντ-Μίλαν της Τετάρτης. Οπως και να'χει, θέλει προσοχή η μελέτη του προγράμματος, πολλές ομάδες -και στις τρεις διοργανώσεις- κοιτάνε το...μεσοβδόμαδο κι όχι το σημερινό ή αυριανό ματς.

Ξεκινώντας απ' την Αγγλία όπως πάντα, η αίσθησή μου είναι ότι στοιχηματικά μπορούμε να σχολιάσουμε το πρώτο του σμερινού προγράμματος και το..τελευταίο. Τι θέλετε να παίξουμε στα ματς των Γουέστ Χαμ-Σίτι-Εβερτον-Γιουνάιτεντ-Αρσεναλ-Νιουκάστλ; Ανώτερη τιμή φαβορί σε αυτά τα έξι ματς ειναι το 1,60! Αντεχουν κόντρα; Οχι πιστεύω. Οπότε τα σβήνεις και πας στα υπόλοιπα. Αύριο έχει Νότιγχαμ-Μπρέντφορντ και Δευτέρα έχει Φούλαμ-Τσέλσι. Οριακά μπορώ να κρατήσω Νότιγχαμ, όχι γιατί...πετάει, απλώς έιδα ντεφορμέ, είδα να κάνει κοιλιά την Μπρέντφορντ. Οσο είναι ελαφρύ αουτσάιντερ, κρατάμε Νότιγχαμ και πάμε πίσω στο σήμερα. Αστον Βίλα-Μπράιτον νωρίς και Τότεναμ-Λίβερπουλ αργά.

Στο ένα, στο Μπέρμιγχαμ, η Αστον Βίλα είναι οριακό, τίμιο φαβορί του 2,50. Τελευταία ήττα εντός ήταν στις 18 Φλεβάρη απο την περσινή σαιζόν. Επίσης, δύο χρόνια τώρα, έχει 4 στα 4 με την Μπράιτον, εντός και εκτός. Θα κρατήσω 1+g/g να πάω στο πλούσιο 3,75. Η Μπράιτον κάνει κοιλιά και έχει να πάει και στη Μαρσέιγ την Πέμπτη (σ.σ. Η οποία πήρε τον Τζενάρο Γκατούζο νέο προπονητή). Στο βραδινό δε ξέρω γιατί δίνει 2,15 η Λίβερπουλ. Και γιατί ο άσος της Τότεναμ αγγίζει το 3,00. Δεν στέκει. Η Τότεναμ είναι πάρα πολύ καλά. Βρέθηκε δύο φορές πίσω με την Αρσεναλ και ισοφάρισε. Ηταν αμφίβολος ο Μάντισον. Αν παίξει, τότε δέχομαι να ρισκάρω, ιδανικό το 1-Χ+g/g. Ψηλός ο άσος αλλά είναι καλά και η Λίβερπουλ ενω είναι (αδικαιολόγητα) ψηλά και το Χ, κοντά στο 4,00. Μην σας πω ότι μπορεί να δούμε όπως προ ημερών ένα 2-2. 'Οπότε, στη σούμα απ΄την Premier League, πάω με τρεις έδρες. Αστον Βίλα (με g/g μαζί), με Τότεναμ (με κάλυψη στο Χ και στα γκολ) και με Νότιγχαμ αύριο.

Στην Championship μου αρέσει η Μίντλεσμπρο, αρχίζει να “βρίσκεται”. Καλή νίκη και στο πρωτάθλημα, και στο Λιγκ Καπ, ενώ η Γουότφορντ (την κοντράραμε αν θυμάστε πρόσφατα) έχει τρία ματς που δεν παίζει τίποτα. Στο τελευταίο της έχασε 3-0 από τη Λιντς με κάτω τα χέρια. Πολύ ύπουλο και το Νοριτς-Μπέρμιγχαμ (από βαριά κι ασήκωτη εξάρα η Νόριτς), ενώ στην Χάτερσφιλντ ήρθε για τον πάγκο της ο Ντάρεν Μουρ. Ο οποίος εντελώς άδικα το καλοκαίρι είχε εκδιωχθεί απ΄την Σέφιλντ Γουένσντεϊ (αφού την ανέβασε κατηγορία). Στην 1η τσεκάρω λίγο Μπρίστολ Ρόβερς (καλές νίκες τελευταία), ενώ στην 2η έχω δύο παρόμοια ματς. Η Χαρογκέιτ και η Ντονκάστερ αρχίζουν να ανεβαίνουν σταδιακά. Η μιά ισοπαλία σε Μπραντφορντ και νίκη με Σάλφορντ, η άλλη δύο σερί νίκες. ΜΚ Ντονς (0-2-2 στα τελευταία τέσσερα) και Μπάροου (μια νίκη στα πέντε τελευταία) δεν μου τα λένε καλά και βλέπω...κάτι 4αρια! Τέλος, στην Νάσιοναλ Λιγκ μετά απο δύο ματς που την άφησα, τώρα ας...ξαναπαίξω Σόλιχαλ. Γιατί είναι (έστω ελαφρύ) αουτσάιντερ μέσα στην Γιόρκ; Θυμίζω, η Σόλιχαλ είναι δευτερη και είναι η μόνη αήττητη στην κατηγορία!

Πέρα απο τη Μάγχη, πάντα τσεκάροντας και τα ευρωπαϊκά που ακολουθούν, στην Ιταλία μου γυαλίζει η Τζένοα, ντόρτια προχθές έριξε στη Ρόμα, στην Ισπανία προφανώς πάλι μου γυαλίζει η Χιρόνα κόντρα στην Ρεάλ, έστω και με 1-Χ+g/g. Ομάδάρα (και καταλανή) η μικρούλα, θα τα δώσει όλα. Στο ντέρμπι Σοσιεδάδ-Μπιλμπάο το νου σας...δεξιά, η Σοσιεδάδ πάει στο πανέμορφο Σάλτσμπουργκ την Τρίτη. Σε Γερμανία και Γαλλία τα δύο καλύτερα ματς/σημεία ήταν...χθες (Στρασβούργο και Χοφενχάιμ), άλλα έχω καμποσα μεγάλα σημεία απο “μικρές” Λίγκες! Κάντε τσεκ σε Πλζεν (Τσεχία), Χατάισπορ (Τουρκία), Βίκινγκ (Νορβηγία), Γκετεμποργκ (Σουηδία), Σλασκ (Πολωνία). Και Για να κλέισουμε, στην Ελλάδα, τιμιότατα g/g στα ΟΦΗ-ΑΕΚ και ΠΑΟ-ΠΑΟΚ.

Οι προτάσεις

Δυάδα:

ΟΦΗ g-g / ΠΑΟ g-g

Δυάδα:

Τότεναμ 1-Χ+g-g / Αστον Βίλα 1-Χ+g-g

Μονα αποδεκτά:

Ουντινέζε - Τζένοα 2

Βάρτα - Σλασκ 2

Μόλντε - Βικινγκ 2

Συστημα με ζητούμενα (2-3):

Νοτιγχαμ - Μπρεντφορντ 1

Χιρονα - Ρεαλ 1-Χ+g-g

Γουότφορντ - Μιιντλεσμπρο 2

ΓΡΑΦΕΙ Ο BILLARAS

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.