«Στο ένα Metro»: Καλοπληρωμένο το over στο Μιλάνο

Metrosport Team16 Μαΐου 2023

Ξεκινάω στοιχηματικά. Πήραμε εδώ στη στήλη ένα καλό μονό, αυτό της Σπέτσια. Και τέλος. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι δεν ήταν καλό το Σαββατοκύριακο και βασικά ήταν...παράξενο. Γιατί; Γιατί φέτος έχουν εξαφανισθεί τα...μυρωδάτα. Με το ντουφέκι βγαίνει σημείο “ανάγκης”. Μην πάτε μακριά, δείτε τα αποτελέσματα του διημέρου που αφήσαμε. Από Ρεάλ-Χετάφε ως Τσάβες-Πάσος Φερέιρα κι από Βερόνα-Τορίνο ως Βαγιαδολίδ-Σεβίλλη. 

Αυτές που καιγόντουσταν, κόντρα σε αδιάφορες και δεν πήραν τίποτα! Μέσα Μάη και ψάχναμε combos με γκολ να παίξουμε, ενώ κάποτε περίμεναν πολλοί να “ορμήξουν” σε 2-3 καλά εποχικά-μυρωδάτα και να βγάλουν καλά λεφτά! Πάω στα αγωνιστικά: Τέτοια εποχή βγαίνουν οι ετυμηγορίες. Ξεκινάνε οι φιέστες. Ως τα τέλη του μήνα θα ξέρουμε όλες τις τελικές βαθμολογίες. Στην Αγγλία δεν στήθηκε κάποια φιέστα για...τυπικούς λόγους όμως. Γιατί ουσιαστικά κι εδώ...ετυμηγορία είχαμε. Η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι σε συνδυασμό με την ήττα της Αρσεναλ εντός από την Μπράιτον σήμαινε +4 και με ματς λιγότερο για την ομάδα του Γουαρδιόλα. 

Αρα...μπλέ ο τίτλος (ή μάλλον γαλάζιος). Αυτά με όσα έγιναν, πάμε τώρα στο σεντόνι και στα άλλα ευρωπαϊκά, όπου έχουμε ρεβάνς. Στο Champions League τέρμα τα λάθη, αν γίνει κάποιο θα είναι μοιραίο. Προφανώς και στο Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ δεν παίζουμε το 1.60 που είναι της πλάκας (όπως της πλάκας είναι και το 1.65 για κατάκτηση από τη Σίτι). Τι είναι η Ρεάλ; Καμιά Θέλτα; Μιλάμε για την Βασίλισσα (κυριολεκτικά) της Ευρώπης. Κι εγώ θεωρώ φαβορί την Σίτι. Ειναι σε φόρμα κι έχει τον Χάαλαντ. Και εντός... σκοτώνει, όχι αστεία. Αλλά όχι 1.60, γιατί αυτό μεταφράζεται ως 62,5% για άσο. Εχει λιγότερες, δεν έχει τόσες η Σίτι. 

Προτιμώ να παίξω 1+g/g και με αυτό το combo να πάω στο 3.00 που έχει λάθος. Τι εννοώ; Προσέξτε: Ο άσος στο 1.60. Το g/g στο 1.66. Αν τα πολλαπλασιάσετε μας δίνουν 2.65. Γι αυτό και το 3.00 του combo έχει λάθος και αξία. Γιατί μας πληρώνει περισσότερο και τον άσο και το g/g (περίπου 1.75Χ1.75). Στο άλλο ματς, στο Μιλάνο, δεν παίζω Ιντερ στο 2.05 όταν δεν θέλει καν τη νίκη. Προτιμώ να παίξω το καλοπληρωμένο over στο 2.10. Και στο πρώτο ματς από ατυχία δεν βγήκε over, ενώ τώρα η “χαμένη για χαμένη” Μίλαν θα βγει στο ξέφωτο, θέλει ανατροπή, τι να κάνει να κάτσει πίσω; Στο Europa League νομίζω ότι μπορεί να δούμε παρατάσεις. 

Πιο πιθανή αυτή στην Ανδαλουσία μεταξύ Σεβίλλης και Γιουβέντους. Ελάχιστα τις χωρίζουν, το είδαμε και στο ματς στο Τορίνο, τα εκτός εδρας πλέον δεν μετράνε, οπότε αν κάποιος θέλει, ας παίξει “να κριθεί στην παράταση” (στο 6.50) ή “να κριθεί στα πέναλτι” (5.50). Στο δε ματς της Ρόμα στην Γερμανία, το έχω...σιγουράκι ότι ο Μουρίνιο θα το πάει μαζεμένα, λέω να μην παίξω τίποτα αλλά αν το έκανα θα ήταν “under+πρόκριση Ρόμα” με κάποιο bet builder. 

Τελος, στο Conference, όπως και στο πρώτο ματς, κυνηγάω το over+g/g στο Βασιλεία-Φιορεντίνα. Αυτό το τελευταίο μαζί με το 1+g/g της Σιτι ίσως να είναι η καλύτερη δυάδα combos. Για να κλείσουμε, εχει και μερικά (κρίσιμα) εγγλέζικα. Εχουμε τις ρεβανς στην Championship, πιστεύω ότι Σάντερλαντ και Μίντλεσμπρο θα πάνε στον τελικό, δεν είναι γιά καλό μπετ τα ματς, ως fun bet θα έπαιζα (ξανά) το 1-1 σκορ στη Λούτον ενώ στη Μίντλεσμπρο νομιζω τώρα μετά το 0-0 του 1ου αγώνα θα έχουμε γκολ. Κάτι σε 1+g/g το έχω στο νου μου. 

Το Σέφιλντ-Πιτέρμπορο δεν αγγίζεται, οπότε έμεινε ένα. Το κρίσιμο Νιουκάστλ-Μπράιτον στην Premier. H Nιουκάστλ με νίκη “δένει” την τετράδα και το επόμενο Champions League. Και ανάποδα, η Μπράιτον με νίκη φτάνει στον πόντο την 5η Λίβερπουλ και θα έχουμε φινάλε...θρίλερ. Λέω να το προσπεράσω!

Οι προτάσεις

Συστημα με ζητούμενα (2-3):

ΜANTΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΡΕΑΛ 1+g/g

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ 1+g/g

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ/ΠΕΝΑΛΤΙ

Δυάδα: ΙΝΤΕΡ over / ΒΑΣΙΛΕΙΑ over+g-g

Γράφει ο Billaras

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.