Στο δια ταύτα και με Κόρχουτ

Μάνος Χατζάκης07 Ιουνίου 2020

Οι αυξημένες ανάγκες των ανθρώπων του Αρη για διατήρηση ποδοσφαιριστών στο ρόστερ, οδηγεί σε επίσπευση των συζητήσεων με παίκτες, όπως ο Μιχάλι Κόρχουτ. Ο Ούγγρος, καιρό τώρα, περίμενε να κληθεί για συζητήσεις και, τελικά, αυτό συνέβη προ λίγων ημερών.

Το κλίμα είναι θετικό, τουλάχιστον από την πλευρά του διεθνή αριστερού μπακ, ο οποίος -όποτε έχει την ευκαιρία- δηλώνει πόσο του αρέσει η Θεσσαλονίκη, αλλά και το club. Αυτή είναι και η βάση των συζητήσεων, εκτός βέβαια από τα οικονομικά, αν και ο Κόρχουτ γνωρίζει το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν οι συζητήσεις.

Μέχρι, πάντως και λίγο καιρό πριν, οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν τον είχαν στις προτεραιότητες, υπό την έννοια δεν ήταν από τις πρώτες περιπτώσεις με τις οποίες ασχολήθηκαν. Τώρα, τα πράγματα παίρνουν πιο συγκεκριμένη μορφή και, σύντομα, θα γνωρίζουμε το κατά πόσο ο Μαγυάρος αμυντικός συνεχίσει στον Αρη.

Οπως και να' χει, όμως, ο Κόρχουτ είναι βασικός και αναντικατάστατος και από τη μέρα που ήρθε στον Αρη, ελάχιστες φορές έμεινε εκτός ενδεκάδας. Επομένως, η χρησιμότητά του είναι γνωστή και, λόγω των ειδικών συνθηκών λειτουργίας της ΠΑΕ, προφανώς και φαίνεται πως έχει θέση στο υπάρχον ρόστερ. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.