«Στο δεύτερο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ φάνηκε ποια είναι η ομάδα και ποια είναι αφημένη στην τύχη»

Metrosport Team15 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πολύπειρος τεχνικός, Βαγγέλης Αλεξανδρής και αναφέρθηκε στα camps τα οποία διοργανώνει ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ και συμμετέχει ο ίδιος, ενώ παράλληλα σχολίασε την πορεία της Λάρισας και τους τελικούς της Stoiximan Basket League. 

«Τα camps τα διοργανώνει ο Ίνγκαρμ. Εμάς μας ζήτησε να βοηθήσουμε. Ήμασταν συμπαίκτες στον Ηρακλή. Ξεκινάμε αύριο από την Φλώρινα. Το Σάββατο πηγαίνουμε στα Γιάννενα, την επόμενη μέρα θα είμαστε στο Κιλκίς και από την Δευτέρα αρχίζει το camp στη Θεσσαλονίκη που θα κρατήσει για μία εβδομάδα. Στη συνέχεια πάμε Ελευθερούπολη, μετά Βέροια και κλείνουμε Λάρισα. Έχουμε πολλές σύντομες παρουσίες στις πόλεις λόγω της μεγάλης απήχησης που είχε φέτος. Του χρόνου πρώτα ο Θεός πιστεύω να το οργανώσουμε καλύτερα. Η επαρχία έχει μεγάλη δίψα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είπα μετά την απομάκρυνσή μου από τον Ηρακλή-βέβαια δούλεψα στον Πανιώνιο-δεν θα ξαναδουλέψω στην Α1 και αφοσιώθηκα στις μικρές ηλικίες. Είμαι στο Φίλυρο που κάνουμε πολύ καλή δουλειά και είχαμε φέτος επιτυχίες».

Για τους τελικούς της Stoiximan Basket League και την πορεία της Λάρισας:

«Η Λάρισα πάει πολύ καλά και ο Τακιανός εξελίσσεται σε σπουδαίος προπονητής. Ελέγχει το παιχνίδι, παίζει με τακτική και χαίρομαι για την πρόοδο του. Όσον αφορά τους τελικούς, ο Ολυμπιακός κινείται σε πολύ καλά πλαίσια αγωνιστικά και οργανωτικά.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός δεν έχω καταλάβει τι θέλει να παίξει. Δεν μου αρέσει κάτι στην ομάδα. Χθες στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ποια είναι η ομάδα και ποια είναι αφημένη στην τύχη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.