Οι Legends 2004 στο Καυτανζόγλειο!

Μάνος Χατζάκης20 Ιουνίου 2021

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, είχαν οι εκπρόσωποι της νέας γενιάς του ποδοσφαίρου στο πλαίσιο του "Legends 2004 Youth Cup", το οποίο διοργανώθηκε το Σάββατο (19/6) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Το βανάκι, το οποίο μετέφερε τους VIP της ημέρας, έφτασε στις 10 π.μ. και έγινε δεκτό με χειροκροτήματα από τους πιτσιρικάδες, οι οποίοι περίμεναν να εισέλθουν στην κεντρική σάλα του γηπέδου.

Πρώτος βγήκε ο Καραγκούνης και ακολούθησαν οι Καψής, Βενετίδης, Φύσσας, Σεϊταρίδης, Μπασινάς και Τσιάρτας, ενώ μεμονωμένα ήρθαν οι Χαριστέας, Κατεργιαννάκης, Δέλλας, Ζαγοράκης, Παπαδόπουλος και Λάκης.

Στη συνέχεια ακολούθησαν σύντομες ομιλίες πρώην διεθνών και λίγο μετά, ξεκίνησαν οι αγώνες, οι οποίοι είχαν ολιγόλεπτη διάρκεια.

Στο τουρνουά, το οποίο διοργανώθηκε από την Champions For Life υπό την αιγίδα του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" συμμετείχαν οι εξής ομάδες:

Μακεδονικός, Ηρακλής, ΠΑΟΚ, Βέροια, Πανσερραϊκός, Μπέμπηδες, Ακαντέμικα FC, Πεύκα. Ο Αρης και οι Λέοντες είχαν εκπροσώπηση από κορίτσια, τα οποία επίσης έδωσαν τον δικό τους αγώνα, αλλά και... μήνυμα.

Οι Legends του 2004 δεν ασχολήθηκαν μόνο με το αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά σε συζητήσεις που είχαν με τους πιτσιρικάδες, έδωσαν βαρύτητα και στη σημασία της προσπάθειας και όχι μόνο της νίκης.

Παράλληλα, πρόβαλλαν αξίες όπως εκείνη της οικογένειας, η οποία αποτελεί τη βάση για την παραπέρα εξέλιξη κάθε παιδιού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.