Στο χέρι του να αντιστρέψει το κλίμα

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2022

Ο απολογισμός των τριών νικών σε σύνολο έξι αγώνων απέχει αρκετά από αυτό που είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του Αρη πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος όταν και διατυπώθηκε ο στόχος διεκδίκησης του τίτλου. 

Λαμβάνοντας υπόψη το πώς είχε ξεκινήσει η ομάδα (στις πρώτες έξι αγωνιστικές) στα προηγούμενα χρόνια, η συγκομιδή των δέκα βαθμών είναι η δεύτερη χειρότερη σε βάθος πενταετίας. Χειρότερο ξεκίνημα ήταν αυτό της σεζόν 2019-20 όταν συγκέντρωσε μόλις πέντε βαθμούς και καλύτερο αυτό της περιόδου 2020-21 καθώς ήταν αήττητη σε έξι αγώνες και συγκέντρωσε 16 βαθμοί. Πέρυσι ξεκίνησε (σχεδόν) με τον ίδιο απολογισμό, δηλαδή, με τρεις νίκες σε έξι αγώνες και συνολικά 11 βαθμούς.

Πλέον το ζητούμενο είναι η αναστροφή του κλίματος και το χτίσιμο ενός σερί το οποίο θα συμβάλλει στη βαθμολογική αναρρίχηση αλλά και την ενίσχυση της αυτοπεποίθηση στο εσωτερικό της ομάδας. 

Το σίγουρο είναι ότι είναι στο χέρι του Αρη κι αυτό θα γίνει στην περίπτωση που κάνουν το 2Χ2 απέναντι σε ΑΕΚ και Ιωνικό ούτως ώστε να χαμηλώσει το επίπεδο πίεσης που νιώθει η ομάδα και να πάει με άλλον αέρα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Η βελτίωση της αμυντικής συμπεριφοράς αποτελεί προϋπόθεση, ομοίως και η ουσιαστικότερη ένταξη των νέων παικτών στην ομάδα ούτως ώστε να αποκτήσουν σταθερότητα καθώς αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που δεν έχει φέτος ο Αρης στο παιχνίδι του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.