«Φυσικά και θέλω να μείνω στον Άρη!»

Δημήτρης Καλαϊτζής07 Ιουνίου 2020

«Στο χέρι του Άρη αν θα παραμείνω στο Βικελίδης», δήλωσε ο σκόρερ του τρίτου τέρματος των κιτρινόμαυρων, Μιχάι Κόρχουτ στο συνδρομητικό κανάλι:

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου φετινό γκολ, μακάρι να πετύχω κι άλλα, όμως το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Ήταν ιδιαίτερη η επιστροφή, ήταν δύσκολο που αγωνιστήκαμε χωρίς τον κόσμο μας, δεν παίξαμε τόσο καλά και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε στα επόμενα παιχνίδια και να κατακτήσουμε κι άλλους βαθμούς. Όποτε δεχόμαστε γκολ, μας ξυπνάει αλλά δεν πρέπει να συνεχιστεί και θα πρέπει να το βελτιώσουμε. Στο γήπεδό μας θέλουμε να παίζουμε επιθετικά, κάτι που έγινε στο δεύτερο μέρος, πιέσαμε τον ΟΦΗ και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και να μπούμε με το δεξί στο μίνι Πρωτάθλημα».

Για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και για τον κόσμο μας. Είμαστε επαγγελματίες και όταν μπαίνουμε στο γήπεδο θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Στα πλέι οφ θέλουμε να χτυπήσουμε την τέταρτη θέση. Δεν θα αφήσουμε τα πλέι οφ να περάσουν έτσι παρότι το Κύπελλο μας ενδιαφέρει».

Για το αν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Άρη:

«Φυσικά θέλω να μείνω, μου αρέσει η πόλη, μου αρέσει ο κόσμος, η ομάδα, το περιβάλλον του συλλόγου, ωστόσο έχουμε 20 μέρες για να τελειώσει το συμβόλαιο, έγιναν κάποιες συζητήσεις αυτές τις μέρες και πλέον εξαρτάται στην ομάδα αν θα μείνω στο Βικελίδης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.