Στο... χέρι των ειδικών η επανέναρξη της Γ' Εθνικής

Δημήτρης Καλαϊτζής30 Δεκεμβρίου 2020

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (30/12) η τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών της Γ’ Εθνικής, του προέδρου του ΠΣΑΠ, Γιώργου Μπαντή, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.

Ο κ. Μαυρωτάς ξεκαθάρισε πως η ΓΓΑ έχει ξεκάθαρη πρόθεση να ολοκληρωθούν όλα τα Πρωταθλήματα και γι΄ αυτό τον λόγο ήδη σχεδιάζεται ο τρόπος που θα γίνει η επανεκκίνηση.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, η ΕΠΟ θα λάβει όλες τις απαραίτητες οδηγίες ώστε να συντάξει το πρωτόκολλο, το οποίο θα αποσταλεί στην Επιτροπή λοιμωξιολόγων για να δοθεί το «πράσινο φως» για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

Το μεγαλύτερο αγκάθι είναι τα λεφτά που θα χρειαστεί να δώσουν οι ομάδες για τα τεστ κορωνοϊού που θα πρέπει να υποβάλλονται οι ποδοσφαιριστές, ώστε να μπορούν να προπονούνται και φυσικά να αγωνίζονται. Οι διοικήσεις των συλλόγων «ματώνουν» οικονομικά και με ένα ακόμη τέτοιο έξοδο δεν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν.

Όλο αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να κάνουν προπονήσεις (ακολουθούν όσο είναι αυτό εφικτό ειδικό πρόγραμμα που τους έχει δοθεί από το προπονητικό τιμ) λόγω του lockdown που υπάρχει στη χώρα μας.

Τα πάντα κρίνονται από τους ειδικούς που θέλουν να δουν πως θα εξελιχθεί η πορεία του κορωνοϊού τις επόμενες μέρες για να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις.

Εφόσον, τα κρούσματα συνεχίσουν να μειώνονται τότε θα είναι πιο εφικτό να δουν άσπρη μέρα οι σύλλογοι.

Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τις 10 Ιανουαρίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.