«Στο χείλος του γκρεμού η Καβάλα, προπόνηση με δύο επαγγελματίες παίκτες»

Metrosport Team30 Αυγούστου 2021

Η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην Καβάλα και δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην υπό διαμόρφωση νέα κατηγορία του πρωταθλήματος. Ο Πέτρος Πετρόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τις συνθήκες που επικρατούν στο σύλλογο και τόνισε ότι είναι στο χείλος του γκρεμού. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ΕΕΑ επανεξέτασε το φάκελο και απέρριψε το αίτημα της Καβάλας για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Δεν επικαλείται τους λόγους, όμως. Για τους ανθρώπους της Καβάλας ήταν επακόλουθο των όσων είχαν προηγηθεί. Δεν έχει τηρηθεί καμία υπόσχεση με εξαίρεση την εγγυητική. Υπάρχει μια αδράνεια και η στασιμότητα κυριαρχεί σε πολλά θέματα. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι τα χρήματα, το μετοχικό κεφάλαιο που είχε υποσχεθεί δηλαδή, δεν έχουν μπει. Υπάρχει αδράνεια και σε αγωνιστικό επίπεδο. Ήρθε ο Σάκης Παπαβασιλείου για προπονητής αλλά μεταγραφές δεν έχουν γίνει. Οι προπονήσεις γίνονται με 13 παίκτες, εκ των οποίων δύο είναι επαγγελματίες μόνο. Το σημαντικό είναι ότι δεν μπορεί να γίνει καμία μεταγραφή αν δεν μπει η μεταγραφή του Δεληκάρη. 

Η ομάδα βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Είναι τοπίο καταστροφικό. Είναι μια μέρα ντροπής για την ομάδα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η ομάδα θα πάει στη Γ Εθνική και μετά θα περάσει στον Ερασιτέχνη. Η ομάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Δεν ξέρει κανένας ποιο είναι το παρόν και το μέλλον της ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.