Βραζιλιάνος: Στο «Χ» η Τουκουμάν, στο «Χ» η Σαπεκοένσε, στο «Χ» και η Κολόν

Μιχάλης Βραζιλιάνος10 Σεπτεμβρίου 2022

Καλησπέρα Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα Μακεδονία μου… Θεωρώ δεδομένο ότι η στοιχηματική κοινωνία είναι υποψιασμένη εδώ και ένα αρκετά μεγάλο διάστημα και το μόνο σίγουρο είναι ότι δυσπιστεί απέναντι σε ένα τόσο μεγάλο και ενδιαφέρον πρόγραμμα που ξετυλίγεται μπροστά μας σήμερα.

Ένα πρόγραμμα το οποίο προσφέρει πολλές επιλογές είναι η αλήθεια αλλά στον αντίποδα και μπόλικες παγίδες, διάσπαρτες σε όλα τα πρωταθλήματα, α’ και β’ διαλογής. Παγίδες όχι μόνο εξαιτίας κάποιων αποδόσεων που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα (θα βρουν πολλές δυσκολίες κάποια καυτά φαβορί μπροστά τους…) αλλά κυρίως λόγω και των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων που είχαμε και θα έχουμε μεσοβδόμαδα.

Κάπως περιορισμένες πάντως οι επιλογές μετά την αναβολή των αγώνων στην Αγγλία, με το ενδιαφέρον μας πλέον να στρέφεται κυρίως στην Ισπανία, την Ιταλία και την Γαλλία (θολό το τοπίο στην Γερμανία), με την Βραζιλία και την Αργεντινή μου ωστόσο, να δίνουν -όπως πάντα- καλές βοήθειες.

Ας περάσουμε στο δια ταύτα λοιπόν και ας δούμε σε πρώτη φάση τα δικά μας τα γαλανόλευκα παιχνίδια. Βέβαια προσοχή, είναι απαραίτητο να σημειώσω εδώ ότι μιλάμε για αρχή του πρωταθλήματός μας και οι ομάδες μας έχουν αλλαγές στα ρόστερ τους αλλά και αλλοπρόσαλλες» εμφανίσεις όπως διαπιστώσαμε σ’ αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Συνεπώς, για μία ακόμη φορά, λέω ότι οφείλουμε να είμαστε υποψιασμένοι και τα πονταρίσματά μας και αυτά, να κινηθούν σε μέτρια -το πολύ- επίπεδα.

Στο ΟΦΗ – Παναιτωλικός λοιπόν, η ισοπαλία έχει την προτίμησή μου. Δεν λέω, εύκολα μπορεί να μας γλιστρήσει το «Χ» καθώς και οι δύο παρουσιάζουν αστάθεια στην αμυντική τους λειτουργία αλλά σύμφωνοι, θα πάρω τα ρίσκα μου. Με γκολ βλέπω την ισοπαλία, όπερ πάει να πει ότι αξίζει και το «Goal-Goal», καλό και το «Χ-Χ ημίχρονο-τελικό» όπως και τα 1-1 και 2-2 για τελικό σκορ.

Στο ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός, θα ποντάρω με ρίσκο στον άσο σε ένα σύστημα και θα τον καλύψω με το «Χ» σε παρολί… Δεν βλέπω τον Λεβαδειακό ικανό για διπλό σους Ζωσιμάδες, είμαι σίγουρος ότι θα προσέξει πρωτίστως τα νώτα του οπότε, καλή η επιλογή του «Αντερ», καλή και η περίπτωση του «Χ-1 ημίχρονο-τελικό», με το «Χ-Χ ημίχρονο-τελικό» στην κάλυψη, με 1-0 για τελικό αποτέλεσμα και το 0-0 στην εφεδρεία.

Στο Ιωνικός – Ατρόμητος δε, ε, ντέρμπι είναι, περίπου ισοδύναμες οι ομάδες, αγοράζω την ισοπαλία και τελειώσαμε… Εδώ όπου πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι θα πάρω ένα ρίσκο και με το «Γκολ-Γκολ», όπως και με τα 1-1 και 2-2 για τελικό σκορ.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες επιλογές τώρα, ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μου λίγο πιο κάτω και θα καταλάβετε εύκολα πώς θα κινηθώ… Ταμείο το βράδυ, όπως κάθε Σάββατο εδώ και χρόνια, στην εκπομπή μου «Λυκόφως» στο Metropolis 95,5 (απλά λίγο νωρίτερα σήμερα), ακριβώς στις 19:00…

Τips :

*** Το «ματς της ημέρας» :

Το παιχνίδι που επέλεξα για σήμερα είναι το Σαν Λορέντζο – Ατλέτικο Τουκουμάν, στο «Χ», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό». Εναλλακτική επιλογή, το Λοντρίνα - Σαπεκοένσε, στο «Χ», το οποίο επίσης οφείλετε να καλύψετε με το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό».

Προτάσεις:

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ

CSA ΑΛ. – CRB Χ

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΑΤΛ. ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ Χ

ΛΟΝΤΡΙΝΑ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ Χ

ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 1,00 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

-ΠΑΡΜΑ – ΤΕΡΝΑΝΑ 1

-ΑΝΝΕΣΥ – ΚΕΒΙΓΙ Χ

-ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ – ΠΑΡΙ Χ

-ΝΙΜ – ΜΠΑΣΤΙΑ Χ

-ΝΤΖΟΝ – ΣΟΣΟ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 1,00 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

-ΛΟΥΓΚΟ – ΑΛΑΒΕΣ Χ

-ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ – ΚΑΛΙΑΡΙ Χ

-ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ – ΟΒΙΕΔΟ Χ

-ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Χ

-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΝΙΝΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,70 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1

-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΜΑΪΝΤΖ Χ

-ΙΤΟΥΑΝΟ – ΤΟΜΠΕΝΣΕ Χ

-ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ Χ

-ΡΟΝΤΕΖ ΑΒΕΡΙΟΝ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 2

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,50 metro τη στήλη…

Αλάτι & Πιπέρι:

*** Δείτε κάποιες πιθανές εκπλήξεις: Ιντερ - Τορίνο στο «Χ», α, πριν το ξεχάσω, με καλή δόση ρίσκου λίγο νωρίτερα Μπάγερν – Στουτγάρδη στο «Χ» και από εκεί και πέρα, Οντένσε – Κοπεγχάγη στο «Χ», Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα στο «Χ», Λεβάντε – Βιγιαρεάλ Β’ επίσης στο «Χ» και μετά τα μεσάνυχτα πλέον, Σικάγο Φάιαρ – Ιντερ Μαϊάμι στο «Χ».

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από επτά κορυφαίους tipsters!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.