Βραζιλιάνος: Στο «Χ» η Ουκρανία, στο «Χ» η Δανία, στο «Χ» και η CRB

Μιχάλης Βραζιλιάνος21 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Είναι δεδομένο ότι όταν εμείς δωρίσαμε την Ακρόπολη σε όλο τον κόσμο, οι άλλοι απλά, κοιμόντουσαν σε σπηλιές… Είναι δεδομένο επίσης ότι όταν οι άλλοι δημιουργούσαν το Στοίχημα, εμείς… κοιμόμασταν.

Στην αντιμετώπιση του «προβλήματος» που ακούει στο όνομα Στοίχημα λοιπόν, καθοριστικό ρόλο εννοείται πως παίζει η προϊστορία, οι εμπειρίες που έχουμε αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά, οι αποδόσεις που φέρουν τα φαβορί και σ’ αυτό το σημείο, έρχομαι και λέω το εξής: Φαβορί σε θεσμούς όπως αυτός του Λιγκ Τρόφι στην Αγγλία είναι σα να μην υπάρχουν. Τόσο απλά, δεν υπάρχουν… Εάν συνυπολογίσουμε δε και το ότι το στοιχηματικό μενού προσφέρει και αναμετρήσεις από τις μικρές κατηγορίες της Σκοτίας, φαβορί από την Κόστα Ρίκα και την β’ κατηγορία του Μεξικού, ε, τότε εύκολα γίνεται κατανοητό ότι τα πονταρίσματά μας θα πρέπει να κινηθούν σε ρηχά, το πολύ μετρίου επιπέδου επίπεδα.

Εμμέσως πλην σαφώς ως εκ τούτου, λέω ότι υπάρχει υψηλός βαθμός επικινδυνότητας στα ζευγάρια το διήμερο που ακολουθεί (ρεπό η στήλη αύριο, οπότε θα δούμε και τα αυριανά παιχνίδια μαζί με τα σημερινά…). Οπότε, πολύ απλά, ως συνήθως, θα κινηθούμε με υψηλού επιπέδου αποδόσεις σε συστήματα με λάθη και κάνα «ψαγμένο» παρολί. Παρολί κυρίως με παιχνίδια από την Λίγκα Εθνών Ευρώπης (την περίφημη… UEFA Nations League) αλλά και την αγαπημένη Λατινική Αμερική, με την Κολομβία και την αγαπημένη μου Βραζιλία να έχουν τον πρώτο λόγο.

Σε ό,τι αφορά στις τελικές επιλογές μου επομένως, ρίξτε μια ματιά στις κάρτες-προτάσεις μου και θα καταλάβετε εύκολα προς τα πού και πώς θα κινηθώ… Περισσότερα στην εκπομπή μου «Λυκόφως» στο Metropolis 95,5, πρωί-πρωί με την δροσούλα, λίγο μετά τις 4:00…

Τips :

*** Το «ματς της ημέρας» :

Το παιχνίδι που επέλεξα για σήμερα είναι το Κορτουλούα – Ντεπορτίβο Κάλι, στο «Χ», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με το «2». Εναλλακτική επιλογή, το Αμέρικα ντε Κάλι - Τολίμα, στο «Χ», το οποίο οφείλετε να καλύψετε με το «1».

*** Το «ματς της ημέρας» :

Το παιχνίδι που επέλεξα για αύριο Πέμπτη δε, είναι το Πατριότας – Αλιάντζα Πετρολέρα, στο «Χ», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με το «1» (με 1-1 και 2-1 για τελικό σκορ) ενώ εναλλακτική εδώ, αποτελεί το Βίλα Νόβα - CRB, στο «Χ», το οποίο χρειάζεται μία κάλυψη στο «Χ-1 ημίχρονο-τελικό».

Προτάσεις:

ΤΡΙΑΔΑ

ΑΛΑΧΟΥΛΕΝΣΕ – ΠΕΡΕΖ ΖΕΛΕΝΤΟΝ 1

ΣΑΝΤΟΣ ΝΤΕ ΓΚΟΥΑΠΙΛΕΣ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΠΡΙΣΑ 2(Χ)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΟΡΕΛΙΑ – ΚΑΝΚΟΥΝ 1

Τριάδα, με κάλυψη στο «Χ» της Λέστερ… Ενδεικτικά, με 15 metro στον άσο και 05 στην κάλυψη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΣΚΩΤΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ Χ

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ Χ

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΔΑΝΙΑ Χ

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕΣ Χ

ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ – CRB Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 1,00 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

Β-ΒΑΡΕΝ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ – ΤΟΤΣΙΓΚΙ 1

ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ Χ

ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ Χ

ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΤΕ ΚΑΛΙ – ΤΟΛΙΜΑ Χ

ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ – ΑΛΙΑΝΤΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,70 metro τη στήλη…

Αλάτι & Πιπέρι:

*** Δείτε κάποιες πιθανές εκπλήξεις από το μενού της Πέμπτης (σήμερα μόνο την Βάσκο έχω ικανή να κάνει ζημιά, να πάρει την ισοπαλία δηλαδή κόντρα στην Κρουζέιρο αλλά ναι, έστω οριακά ο άσος έχει ένα προβάδισμα…) : Λοιπόν, αύριο σημειώστε : Βέλγιο - Ουαλία στο «Χ», με καλή δόση ρίσκου Γαλλία - Αυστρία στο «Χ» (με κάλυψη στο «Χ-1 ημίχρονο-τελικό») και τέλος, Αγκουιλας Νοράντας – Ουνιόν Μανταλένα επίσης στο «Χ».

*** Σημειώστε ορισμένα πιθανά τελικά σκορ : Μίτο – Τόκιο Βέρντι στο 1-1 (κάλυψη στο 2-1 σκορ), Σερέζο Οσάκα – Ουράβα στο 1-1 (κάλυψη στο 2-1 σκορ), Σκωτία - Ουκρανία στο 0-0 (κάλυψη στο 1-1 σκορ), Αμέρικα ντε Κάλι – Τολίμα στο 1-1 (κάλυψη στο 2-1), Αλαχουλένσε – Περέζ Ζελεντόν στο 2-1 (κάλυψη στο 2-0 σκορ), Πολωνία – Ολλανδία στο 1-1 (κάλυψη στο 1-2), Σλοβακία – Αζερμπαϊτζάν στο 2-0, Τουρκία - Λουξεμβούργο στο 3-0, Πατριότας – Αλιάντζα Πετρολέρα στο 1-1 (κάλυψη στο 2-1 σκορ) και τέλος, Ατλέτικο Μορέλια – Κανκούν στο 2-0 (κάλυψη στο 2-1).

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από επτά κορυφαίους tipsters!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.