Στο «Χ» η Χάκεν, στο «Χ» η Κουόπιο, στο «Χ» και η Τσέλσι

Μιχάλης Βραζιλιάνος01 Αυγούστου 2020

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Πρόγραμμα το σημερινό (το στοιχηματικό εννοείται), αρκετά επικίνδυνο μεν, ιδιαίτερα ενδιαφέρον δε, με την αναφορά αυτή να στοχεύει στο να καταστεί σαφές ότι οι παγίδες είναι πολλές σε όλα τα επίπεδα…

Εντάξει, Αύγουστο πατήσαμε ήδη (καλό μήνα να έχουμε παρεμπιπτόντως, χωρίς πολλά κορωνοϊκά κρούσματα αν είναι δυνατόν…), οι ομάδες ανήκουν σε ένα β’ επιπέδου σκηνικό, με το ρίσκο να εμπλέκεται άγρια. Όπως και να ‘χει ωστόσο, στην αντίπερα όχθη, υπάρχουν ορισμένες αξιόλογες ευκαιρίες, όχι μόνο σε ό,τι αφορά στον τομέα των φαβορί αλλά και σε αυτόν των ειδικών στοιχημάτων.

Ας αρχίσουμε με τα φαβορί λοιπόν και με την σειρά που έχουν πάρει θέση στο κουπόνι μας, άσχετα με το αν αξίζουν οι αποδόσεις που φέρουν ή όχι, αυτά που επέλεξα είναι τα εξής (με αστερίσκο τα… βαριά μου όπλα):

Ουράβα *, Τσερέζο Οσάκα *, Τόκιο *, Οκαϊάμα, Ερεμπρο, Σμολέβιτσι, Μπάνγκα, Χιμπέρνιαν, Ιντερ Τουρκού *, Ροβανιέμι (με μία δόση ρίσκου εδώ είναι η αλήθεια…), Χάλμσταντ *, Σάμροκ Ρόβερς *, Σαμπντόρια, Μόλντε *, Κλαμπ Μπριζ (με κάλυψη στο «Χ» έστω και στο ελάχιστο…), Τίγκρες (αξίζει το ρίσκο) και αύριο το μεσημέρι από… μπανζάι μεριά, Βέντφορετ Κοφου *, Σίμπα και Τοκουσίμα…

Αυτά για σήμερα… Τα λέμε το βράδυ στις 22:00, στην εκπομπή μου «X-Files - HD», στο Metropolis 95,5 φυσικά…

Τips :

*** Ας περάσουμε και στον τομέα των ειδικών στοιχημάτων τώρα και σε ό,τι αφορά στα «Νο-Goal», γκρουπ ιδιαίτερα ενδιαφέρον αυτό, σημειώστε τις περιπτώσεις των Σέλμπουρν Δουβλίνου (με 0-0 σκορ), Ιντερ Τούρκου (με 2-0 σκορ), Σάμροκ Ρόβερς (επίσης με 2-0 σκορ), Μόλντε (με 0-2 σκορ), Νέμαν Γκρότνο (με 0-0…) και αύριο νωρίς το μεσημεράκι από Ιαπωνία μεριά, Τοτσίγκι (με 0-0 για τελικό αποτέλεσμα), Ομίγια (με 1-0 σκορ) και τέλος Τοκουσίμα, με 1-0 και 0-0 εκεί για τελικό σκορ.

*** Από πλευράς «Goal-Goal» δε, δείτε τις Σεντάι (με 2-2 σκορ), Τρίνιτα Οϊτα (με 2-1 και 1-1 σκορ), Σλάβια Μοζίρ (επίσης με 2-1 και 1-1 σκορ), Αρσεναλ (με 2-2 εκεί σκορ), Αταλάντα (επίσης με 2-2 σκορ), Νάπολι, Μίτο και με ρίσκο, Βέντφορετ Κοφου (με 3-1 εκεί σκορ).

Προτάσεις:

ΤΡΙΑΔΑ

ΟΥΡΑΒΑ ΡΕΝΤ ΝΤΑΪΑΜΟΝΤΣ – ΣΙΜΙΖΟΥ 1 - OVER

ΤΟΚΙΟ – ΣΑΓΚΑΝ ΤΟΣΟΥ 1

ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ 2

Τριάδα με διπλή (προσοχή, είναι δύο δελτία…). Ενα δελτίο δηλαδή με τον άσο της Ουράβα και ένα με το Over της. Ενδεικτικά, με 13 metro σε κάθε δελτίο (σύνολο 26 metro).

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6 ΣΥΣΤΗΜΑ, 22 ΣΤΗΛΕΣ)

ΣΟΝΑΝ ΜΠΕΛΜΑΡΕ – ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ 2

ΤΖΟΥΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΧΑΚΕΝ Χ

ΕΛΣΙΝΚΙ – ΚΟΥΟΠΙΟ Χ

ΙΛΒΕΣ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ Χ

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΣΕΛΣΙ Χ

ΝΕΜΑΝ ΓΚΡΟΝΤΝΟ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,50 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6 ΣΥΣΤΗΜΑ, 22 ΣΤΗΛΕΣ)

ΟΚΑΪΑΜΑ – ΡΙΟΥΚΙΟΥ 1

ΜΠΟΣΤΟΝ ΓΙΟΥΝ. – ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ Χ

ΜΠΑΝΓΚΑ – ΒΙΛΝΙΟΥΣ ΡΙΤΕΡΙΑΪ 1

ΕΣΚΙΛΣΤΟΥΝΑ – ΕΣΤΕΡ Χ

ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ Χ

ΜΠΡΑΝ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,30 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6 ΣΥΣΤΗΜΑ, 22 ΣΤΗΛΕΣ)

ΣΜΟΛΕΒΙΤΣΙ – ΜΠΕΛΣΙΝΑ ΜΠΟΜΠΡΟΥΪΣΚ 1

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΙΝΤΕΡ Χ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΟΡΤΟ Χ

ΤΟΤΣΙΓΚΙ – ΝΙΙΓΚΑΤΑ ΑΛΜΠΙΡΕΞ Χ

ΚΙΟΤΟ - ΜΑΣΙΝΤΑ ΖΕΛΒΙΑ Χ

ΕΧΙΜΕ - ΤΖΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,20 metro τη στήλη…

Αλάτι & Πιπέρι:

*** Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω την άποψη ορισμένων ότι η πρόταση των 450.000 ευρώ για τον Βιειρίνια αποτελεί… σπρώξιμο προς έξοδο από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Δηλαδή τι πρόταση έπρεπε να του κάνουν ? Κάνα εκατομμύριο; Ελεος… Μια χαρά πρόταση είναι αν λάβουμε υπόψη την ηλικία του αρχηγού αλλά και τους τραυματισμούς του.

*** Αλήθεια, το μπαράζ Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης πότε θα γίνει; Ο τελικός Κυπέλλου; Ορίστε; Πότε; Α, ευχαριστώ… Ελλάς το μεγαλείο σου, τελειωμό δεν έχει….

*** Για να μην ξεχνιόμαστε, με την υπόθεση «Θανάσης Τζήλος» τι γίνεται;

*** Παρεμπιπτόντως, για να μην ξεχνιόμαστε επίσης, με την υπόθεση «Πάρης Κουρτζίδης» τι λέει;

*** Α, από τα «στημένα» παιχνίδια ή το καράβι που… έγειρε, είχαμε εξέλιξη; Από τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου; Ε; Ε;

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.