Στο «Χ» η Αργεντινή, στο «Χ» η Ουκρανία, στο «Χ» και η Γκρέμιο…

Μιχάλης Βραζιλιάνος01 Ιουνίου 2022

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Καλό μήνα να έχουμε και παράλληλα, καλό καλοκαίρι, χωρίς μάσκες στο πρόγραμμα, παρά μόνο μάσκες για βουτιές… 

Μακάρι να τελειώσει μια και καλή αυτό το δυσάρεστο σκηνικό με τον κορονοϊό και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα. Ναι, καλό μήνα να έχουμε αλλά βέβαια, έχουμε και ένα Στοίχημα να διαχειριστούμε και αυτό, απαιτεί… μεγάλη δόση προσοχής. 

Αλλωστε οι αγώνες που μπαίνουν στην καθημερινότητά μας είναι β’ διαλογής (μη πω και γ’ διαλογής…) και εδώ, παρά το ότι οι αποδόσεις ξεφεύγουν, το θέμα είναι ότι θα πρέπει να είμαστε εγκρατείς με τα πονταρίσματά μας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά σ’ αυτού του επιπέδου θεσμούς. Στην Βραζιλία και στο Κύπελλο Εθνών ωστόσο, εντάξει, μπορούμε να κινηθούμε κάπως διαφορετικά. 

Η δυσκολία που θα αντιμετωπίσουμε πάντως με ομάδες που δεν γνωρίζουμε καλά, δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα μας εμποδίσει από το… να κάνουμε την δουλειά μας. Δουλειά που έχει να κάνει με ένα κέρδος βέβαια, είτε αυτό αφορά παιχνίδια από Αφρική μεριά, είτε από Βραζιλία και όχι μόνο. 

Ενημερώνω λοιπόν, ότι το ψάξιμο για το διήμερο που ξετυλίγεται μπροστά μας, έφερε αποτελέσματα και μάλιστα αξιοσημείωτα. Προσέξτε, δεν λέω ότι θα τα «πάρουμε» χοντρά και ότι θα γίνουμε πλούσιοι, ωστόσο, δεν σας κρύβω ότι είμαι αισιόδοξος. Όχι μόνο λόγω του ότι υπάρχουν αρκετές επιλογές αλλά κυρίως, λόγω του ότι ορισμένες από τις αποδόσεις που κυκλοφορούν, αποτελούν πρόκληση… Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει μάλιστα ότι το αυριανό μενού προσφέρει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τις εθνικές ομάδες να έχουν τον πρώτο ρόλο. 

Ως εκ τούτου, ας αρχίσουμε το στοιχηματικό μυθιστόρημα του διημέρου που ακολουθεί (ρεπό η στήλη αύριο, οπότε θα δούμε και τα αυριανά παιχνίδια μαζί με τα σημερινά…) περνώντας στις επιλογές. Εδώ όπου επαναλαμβάνω, οι υψηλού επιπέδου αποδόσεις, έχουν για μία ακόμη φορά τον πρώτο λόγο. Περισσότερα στην εκπομπή μου «Λυκόφως» στο Metropolis 95,5, αύριο το πρωί, όπως κάθε πρωί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ακριβώς στις 4:00… 

Τips : 

*** Το «ματς της ημέρας» : Το παιχνίδι που επέλεξα για σήμερα Τετάρτη, είναι το Ιταλία - Αργεντινή, στο «Χ», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με το «Χ-2 ημίχρονο-τελικό». Εναλλακτική επιλογή, το Σκωτία - Ουκρανία, στο «Χ», το οποίο οφείλετε να καλύψετε με το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό». 

*** Το «ματς της ημέρας» : Το παιχνίδι που επέλεξα για αύριο Πέμπτη δε, είναι το Βόρεια Ιρλανδία, στο «Χ», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με το «2» ενώ ως δεύτερη επιλογή έχω το Βάσκο ντα Γκάμα – Γκρέμιο στο «Χ», το οποίο μπορείτε κάλλιστα να συνδυάσετε με το «Αντερ». Εδώ όπου μου αρέσει πολύ ομολογώ το 0-0 για τελικό αποτέλεσμα, με το 1-1 να παίζει στην κάλυψη.

 Προτάσεις:

 ΤΡΙΑΔΑ

 ΠΟΛΩΝΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ 1(Χ)

 CRB – CSA ΑΛ. U

 ΑΙΓΥΠΤΟΣ – ΓΟΥΪΝΕΑ 1

 Τριάδα, με κάλυψη στο «Χ» της Πολωνίας… 

Ενδεικτικά, με 15 metro στον άσο και 05 στην κάλυψη…


 ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4 ΣΥΣΤΗΜΑ, 05 ΣΤΗΛΕΣ)

 ΙΤΑΛΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ

 ΣΚΩΤΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ Χ

 ΤΣΕΧΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ Χ

 ΒΑΣΚΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ Χ

 Τέσσερα μονά αποδεκτά… 

Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4 σημεία, σύνολο 05 στήλες… 

Ενδεικτικά, με 3,00 metro τη στήλη…


 ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4 ΣΥΣΤΗΜΑ, 05 ΣΤΗΛΕΣ)

 ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ Χ

 ΧΙΡΟΝΑ – ΕΪΜΠΑΡ Χ

 ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Χ

 ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ 2

 Τέσσερα μονά αποδεκτά… 

Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4 σημεία, σύνολο 05 στήλες… 

Ενδεικτικά, με 2,00 metro τη στήλη…


 ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

 ΜΑΛΑΟΥΙ – ΑΙΘΙΟΠΙΑ Χ

 ΙΣΠΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Χ

 ΙΣΡΑΗΛ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ 1

 ΣΕΡΒΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ 1

 ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ – ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ Χ

 Πέντε μονά αποδεκτά… 

Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… 

Ενδεικτικά, με 0,70 metro τη στήλη…

 

Αλάτι & Πιπέρι:

 *** Όπως ανέφερα στην εκπομπή μου «Λυκόφως» στο Metropolis 95,5 πάμπολλες φορές, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο ΠΑΟΚ θα μείνει με πρώτο τερματοφύλακα τον πιτσιρικά Κροάτη και δεύτερο τον Ζίβκοβιτς. Περιμένω την απόκτηση ενός πολύ καλό γκολκίπερ, απλά πράγματα…. Επιπλέον, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Λουτσέσκου με τον Μπότο κινούνται για εννέα με δέκα προσθήκες εν όψει της νέας σαιζόν και το θέμα εδώ πλέον, είναι, πόσες από αυτές θα είναι πρώτης γραμμής…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.