Στο «Χ» Γκινγκάμπ και Αλμερία, στο «Χ» Αλκορκόν και Σαραγόσα

Μιχάλης Βραζιλιάνος15 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Δυνατό το πρόγραμμα που ξεδιπλώνεται με μεγαλοπρέπεια μπροστά μας σήμερα ε; Δεν πιστεύω να έχετε παράπονο… Απ’ όλα έχει το μενού. Δυνατά φαβορί, αρκετές πιθανές ισοπαλίες, ειδικά στοιχήματα, ακόμη και εκπλήξεις. Ειδικά εκπλήξεις…

Προσέξτε, έχουμε μεσοβδόμαδα Champions και Europa League, όπερ πάει να πει ότι θα πρέπει να προσέξουμε πολύ τις ομάδες που θα πάρουν μέρος σ’ αυτούς τους θεσμούς. Επιπλέον, υπάρχουν και αποδόσεις δεξιά κι’ αριστερά που δεν λένε την αλήθεια οπότε… το νού σας.

Ας αρχίσουμε το σημερινό στοιχηματικό μυθιστόρημα μας με τα φαβορί λοιπόν και με την σειρά που έχουν πάρει θέση στο κουπόνι μας, άσχετα με το αν αξίζουν οι αποδόσεις που φέρουν ή όχι, αυτά που ξεχώρισα είναι τα εξής (με αστερίσκο τα… βαριά μου όπλα):

Ρέγκενσμπουργκ, Σαουθάμπτον, Γουέστ Μπρόμ. (με κάλυψη στο «Χ» εκεί οπωσδήποτε), Λοριάν, Λέτσε, Λιβόρνο (αξίζει το ρίσκο), Μπενεβέντο *, Λειψία *, Λεβερκούζεν, Χοφενχάιμ, Κάρντιφ, Μπρίστολ Σίτι (άκρως προκλητική η απόδοση στο διπλό της), Μίντλεσμπρο *, Ντέρμπι, Πρέστον, Σέφιλντ Γουένσντεϊ (με κάλυψη στο «Χ» της), Μπλάκμπερν (με κάλυψη στον άσο της Τσάρλτον προσέξτε καθώς οι Λονδρέζοι ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς), Φούλαμ *, Σάντα Κλάρα, Παρί Σεν Ζερμέν *, Κλαμπ Μπριζ *, Μπολόνια (με κάλυψη στην ισοπαλία), Σπέτσια (χαλαρά εδώ, δεν έχουν μπέσα αυτοί…), Λίβερπουλ, Γκλάντμπαχ (με κάλυψη στο «Χ»), Αλκμααρ, Βασιλεία, Αϊντχόφεν, Κορτράικ, Σεντ Τρούιντεν, Νιμ, Νις, Αντερλεχτ, Αταλάντα, Φορτούνα Σιτάρντ…

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 1 : Από το μενού των «Goal-Goal» λοιπόν, ρίξτε μια καλή ματιά στις Αμβούργο (με 1-1 και 2-2 σκορ), Γιούβε Στάμπια (με 1-1 σκορ), Λεβερκούζεν (με 1-2 σκορ), Χοφενχάιμ (με 2-1 και 1-1 σκορ), Βασιλεία (με 2-1 και 3-1 σκορ) και αργότερα Αταλάντα, (με 2-1 και 2-1 εκεί σκορ).

*** Από πλευράς εκπλήξεων, το μενού είναι αρκετά πλουσιοπάροχο… Ανετα λοιπόν μπορείτε να κοντράρετε φαβορί τύπου Αμβούργο, Λιντς (με την Μπρίστολ Σίτι που βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα παίζει, αλίμονο…), Μπρέντφορντ, Μπαρτσελόνα (σκληρό καρύδι η Χετάφε, αξίζει το κόπο…), Μπενφίκα (γιατί όχι, με τη Μπράγκα παίζει άλλωστε…) και με μία καλή δόση ρίσκου, ακόμη και Μπορντό (ναι, φαβορί είναι δεν λέω αλλά παράλληλη, είναι και η πιο αλλοπρόσαλλη ομάδα στην κατηγορία…).

Προτάσεις:

ΤΡΙΑΔΑ

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ – ΠΟΡΝΤΕΝΟΝΕ 1

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΛΟΥΤΟΝ 1

ΤΒΕΝΤΕ - ΑΛΚΜΑΑΡ 2 - OVER

Τριάδα με διπλή (προσοχή, είναι δύο δελτία…). Ενα δελτίο δηλαδή με το διπλό της Αλκμααρ και ένα με το Over της. Ενδεικτικά, με 15 metro σε κάθε δελτίο (σύνολο 30 metro).

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)

ΝΑΝΣΙ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ Χ

ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ Χ

ΟΥΕΣΚΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ Χ

ΟΒΙΕΔΟ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ Χ

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ Χ

ΕΛΤΣΕ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,50 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)

ΛΕΤΣΕ – ΣΠΑΛ 1

ΚΑΡΝΤΙΦ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ 1

ΣΙΟΝ – ΞΑΜΑΞ Χ

ΟΣΤΑΝΔΗ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ 2

ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ 1

ΝΙΜ - ΑΝΖΕ 1

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,40 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ – ΠΟΡΝΤΕΝΟΝΕ 2-3 ΓΚΟΛ

ΑΜΙΑΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2-3 ΓΚΟΛ

ΣΠΕΤΣΙΑ – ΑΣΚΟΛΙ 2-3 ΓΚΟΛ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ

ΟΣΤΑΝΔΗ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ 2-3 ΓΚΟΛ

ΕΛΤΣΕ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ 0-1 ΓΚΟΛ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,30 metro τη στήλη…

Διπλό και Ν/G ο ΠΑΟΚ, Ν/G και Over ο Ολυμπιακός

Καλημέρα παιδιά… Στο χορτάρι και η 24η γαλανόλευκη αγωνιστική μας πλέον, με τις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας μας να προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις ώστε να μπει από εκεί και πέρα στην καθημερινότητά μας η συναρπαστική διαδικασία των πλέι-οφ.

Λέω πλέι-οφ προσέξτε και δεν βάζω τα πλέι-άουτ στο κόλπο διότι πολύ απλά, το ενδιαφέρον εκεί δεν θα προσελκύσει κανέναν, παρά μόνο τους οπαδούς του Πανιωνίου και τους λιγοστούς –δυστυχώς- του Παναιτωλικού. Οι υπόλοιπες πέντε ομάδες, απλά θα κάνουν αγγαρεία και μόνο εκεί όπου υπενθυμίζω, θα έχουμε μόνο μία γύρα αγώνων ενώ στα πλέι-οφ δύο…

Ας δούμε τα δύο σημερινά παιχνίδια όμως για αρχή και αύριο με το καλό, βλέπουμε μαζί και τα εναπομείναντα πέντε (έχουμε ένα και την Δευτέρα στο μενού…).

Στο Α. Ε. Λάρισα – ΠΑΟΚ λοιπόν, δίνω τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα. Ναι, μπορεί οι γηπεδούχοι να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί μήπως και πάρουν μία θέση στην πρώτη εξάδα αλλά ο ΠΑΟΚ, μετά την… πολύωρη κατσάδα του Γιάννη Σαββίδη εξ αποστάσεως, απέδειξε ότι βρήκε για τα καλά τα πατήματά του. Επειδή όμως το διπλό δεν φέρει απόδοση αξίας, πάμε με ειδικά στοιχήματα και δη με το «2-2 ημίχρονο-τελικό», με το «Χ-2 ημίχρονο-τελικό» να μπαίνει στην κάλυψη, με το «Under» να αποτελεί δυνατή επιλογή επίσης, όπως και το «No-Goal», με το 0-1 για τελικό σκορ στην πρώτη γραμμή και το 0-2 στην εφεδρεία…

Στο Ολυμπιακός – Πανιώνιος δε λίγο αργότερα, μια απ’ τα ίδια… Δυνατό φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά με την απόδοση στον άσο να βρίσκεται στο… ισόγειο, τα ειδικά στοιχήματα έχουν τον πρώτο λόγο. Τον άσο από το πρώτο ημίχρονο θα αγοράσω, όπως και το δυνατό «No-Goal», με το 3-0 να έχει την προτίμησή μου σε ό,τι αφορά στο τελικό αποτέλεσμα, όπερ πάει να πει ότι αξίζει μια προσπάθεια και το «Over»…

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 2 : Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος, από το μενού των «Νο-Goal», γκρουπ ιδιαίτερα ενδιαφέρον αυτό παρεμπιπτόντως, σημειώστε τις περιπτώσεις των Νανσί (με 0-0 σκορ), Βενέτσια (επίσης με 0-0 σκορ), Μπενεβέντο (με 2-0 σκορ), Λειψία (με 2-0 σκορ και εκεί…), Πρέστον (με 1-0 σκορ), Φούλαμ (με 1-0 και 2-0 σκορ), Σάντα Κλάρα (με 1-0 σκορ), Παρί Σεν Ζερμέν (με 0-2 και 0-3 σκορ), Σπέτσια (με 2-0 σκορ), Κορτράικ (με 0-2 σκορ), Γρανάδα (με 0-0 σκορ) και τέλος Ελτσε (επίσης με 0-0 για τελικό αποτέλεσμα…).

Προτάσεις:

ΤΡΙΑΔΑ

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2 (Χ)

ΦΟΥΛΑΜ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ 1

ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΟΚ N/G

Τριάδα, με κάλυψη στο «Χ» της Λεβερκούζεν… Ενδεικτικά, με 14 metro στο διπλό και 06 στην κάλυψη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)

ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΑΛΑΒΕΣ Χ

ΝΤΕΡΜΠΙ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ 1

ΠΡΕΣΤΟΝ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ 1

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ – ΤΟΝΤΕΛΑ 1

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΡΟΜΑ 1

ΡΙΟ ΑΒΕ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ. Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,40 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ Χ

ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ Χ

ΛΙΒΟΡΝΟ – ΚΟΖΕΝΤΣΑ 1

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ Χ

ΤΟΥΛΟΥΖ – ΝΙΣ 2

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,30 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)

ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ Χ

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΧΕΡΤΑ Χ

ΛΙΝΤΣ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ 2

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΧΕΤΑΦΕ Χ

ΜΑΛΙΝ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 2

ΦΟΡΤ. ΣΙΤΑΡΝΤ – ΕΜΕΝ 1

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,20 metro τη στήλη…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.