Στο 50-50 με Κούρτιτς και Σίλβα ο ΠΑΟΚ!

Κώστας Πετρωτός12 Ιουλίου 2021

Ο ΠΑΟΚ δουλεύει εντατικά την μεταγραφή του μέσου και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του metrosportr.gr, την δεδομένη χρονική στιγμή έχει εστιάσει σε δύο 32χρονους μέσους που και οι δύο έχουν την έγκριση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ένας είναι ο Σλοβένος Γιασμίν Κούρτιτς της Πάρμα και ο δεύτερος ο Πορτογάλος Αντριεν Σίλβα της Σαμπντόρια.

Οι δύο παίκτες έχουν πολλά κοινά πέρα από την ηλικία, το ότι είναι διεθνείς και το ότι κινούνται στους ίδιους χώρους ενεντός γηπέδου:

-Ο ΠΑΟΚ δίνει συμβόλαιο 1 με 1,2 εκατ. ευρώ (ο Κούρτιτς έχει συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ με την Πάρμα και ο Σίλβα 1,6 εκατ. ευρώ με την Σαμπντόρια).

-Υπάρχει η προοπτική να μείνουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους αν και για τον Πορτογάλο, η αλλαγή δεδομένων στην ομάδα, τον κρατά στο πλάνο του προπονητή Ρομπέρτο Ντ' Αβέρσα και είναι δύσκολο να αποχωρήσει. Αντίθετα, λόγω του υποβιβασμού της η Πάρμα, θέλει να απαλλαγεί από υψηλά συμβόλαια.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τoυς πάρει (έναν από τους δύο) με την προοπτική πρώτα να μείνουν ελεύθεροι, ωστόσο, θα μπορούσε να πληρώσει και μικρό ποσό αγοράς.

Στην παρούσα φάση, μπορεί κανείς να πει ότι οι δύο περιπτώσεις είναι 50-50 και θα θα προχωρήσει αυτή του παίκτη που θα βρεθεί πιο εύκολα η φόρμουλα για να αποχωρήσει από την τωρινή ομάδα του.

Πάρτε μία γεύση από τους δύο ποδοσφαιριστές...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.